Aina se tulee niin pirun nopeaan!

Nimittäin perjantai, jotenkin se tulee aina puskista ja ei muista kirjoittaa tätä juttua. Taisipa jäädä viime viikollakin väliin. Ei helkutti tuleekohan tästä tapa? Pitääpä alkaa aktivoitua tällä saralla! Käyn nyt taas tapani mukaan erittäin sekalaisen kokoelman asioita.

Ostakaa makkaraa… ei sentään. Ostakaa minulta iPhone 3G pois kuleksimasta. Myyn sitä Huuto.netissä ja pääset huutamaan tämän puhelimen itsellesi tästä. Kunto on hyvä ja Applen laatu on loistavaa, kaikin puolin toimiva puhelin kyseessä ja mitään ongelmaa ei ole. Saat vielä kaupan päälle kasan kuoria, suojia, tarroja, telakan ja alkuperäisen pakkauksenkin.

Olen aktivoitunut erään foorumini kohdalla ja aionkin taas paasata siitä teille. Vajaa vuosi sitten pistin pystyyn tuon Reissuun.net foorumin ja haluaisinkin sille hieman enemmän aktiviteettiä! Teillä on nyt mahdollisuus ehdottaa jotain, siis ihan mitä tahansa tuonne Reissuun.nettiin!

Mitäs sitten, nyt on myyty ja mainostettu. Ei taida tästäkään postauksesta tarvita kertoa jälkipolville. Talvikin on eksynyt tänne jossain välissä. Kylmähän täällä on :) No niin säästäkin on puhuttu. Mitähän seuraavaksi, ehkäpä lopetan tämän postauksen johonkin videoon.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *