Reissuun.net

Kuten Twitterissä jo lupasin niin julkaisen teille uuden projektin, jota olen kaikessa hiljaisuudessa työstänyt. Mikäpä olisi parempi julkaisupäivä kuin allekirjoittaneen syntymäpäivä? En tiedä! (Ubuntukin btw julkaisi uuden version tänään, joten he ovat samaa mieltä kanssani!)

Asiaan… Reissuun.net on uusi keskustelufoorumi kaikille matkailusta kiinnostuneille. Idean tälle sain pääsiäisen aikana kun tuli varailtua matkaa etelän lämpöön ja ei ainakaan minun silmääni vastaavaa foorumia sattunut.

Pari huomiota voisin kuitenkin nyt jo heittää ilmoille. Foorumi vaatii rekisteröitymisen mikäli haluat osallistua keskusteluun ja katsella foorumia ilman mainoksia. Tämä siksi, koska haluan pitää keskustelun laadukkaana ja pitää kaikenmaailman botit kaukana. Trolleja tulee aina, mutta nekin saadaan aisoihin.

Alustana on PhpBB foorumisovellus ja tämä sen takia, koska löysin tuon teeman ja pienellä muokkaamisella sain siitä oikein hyvän teeman tälle foorumille ja olen halunnut koittaa PhpBB:n ylläpitoa jo pidemmän aikaa. Tällä mennään ja katsotaan mitä tapahtuu, kaikki vinkit ovat muuten tervetulleita!

Toivon, että saadaan aikaiseksi hyvä foorumi ja levittäkää vapaasti tätä linkkiä! Osoitehan on www.Reissuun.net

Tervetuloa Reissuun!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

4 kommenttia

  1. Onhan tuo Pallontallaajat, jossa on foorumi kanssa. Minulla on huonoja kokemuksia phpbb:n kanssa. Se tuntuu tähänastisista testamistani blogisoftista tarvitsevan eniten päivitystä juuri noiden bottien takia.

    1. Pallontallaajat on keskittynyt omatoimimatkailuun lähinnä.

      PhpBB on vähän vänkä ja botit saa kyytiä kun pakottaa rekisteröitymään, tosin toi olisi muutenkin ihan passeli idea. PhpBB:n kanssa ei oo vielä ollu mitää ongelmaa.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *