Arkiston tutkailua

Tutkailinpa tuossa arkistoa huvikseni ja huomasin, että tänä vuonna ollaan aika kovassa vauhdissa – mikäli siis verrataan viime vuoteen. Tosin ensin voisi kertoilla vuosion 2008 ja 2009 lukuja, koska nekin näkyy arkistossa vallan mainiosti. 2007 vuodelta on vain pari postausta tuotu tänne, joten se ei ole kovin vertailukelpoinen enää.

2008 vuonna olin kirjoitellut 62 postausta tänne ja se on minusta suhteellisen hyvä määrä, vaikka oli siellä näköjään pieni taukokin mukana (pariin kuukauteen ei tullut mitään blogipostausta ulos -huh!).

2009 vuosiluvulla taas tuli postauksia vain 47 ja siellä oli oikeastaan kaksi kuukauden mittaista paussia. Tämä taitaa olla tähän astisista vuosista huonoin postauksien kannalta ainakin. En osaa nyt enää vastata miksi näin, koska siitä on kuitenkin pari vuotta aikaa jo!

2010 taas oli alkuvuodesta erittäin hiljainen ja silloin tuli vain 13 postausta, mutta loppuvuodesta päästiin vauhtiin ja koko vuoden määräksi saatiin 107 postausta! Todella hyvä lukema mielestäni ja joka kuukausi tuli kuitenkin jotain kirjoitettua ja jos tuosta lasketaan hieman niin saan tulokseksi noin 2 postausta per viikko.

Tämä vuosi on ollut alkuvuodesta jo hyvää tykitystä! Tähän mennessä postauksia on tullut jo 53 kappaletta ja verrattuna viime vuoden tilanteeseen tässä vaiheesssa se on jo 40 postausta enemmän! Tosin paha mennä ennustamaan tulevaa loppu vuotta, mutta mikäli tahti pysyy samana niin päästään vähintäänkin samoihin! Laskeskelin vielä tammikuun ja huhtikuun välisille postauksille viikottaisen arvon ja sain tulokseksi hieman vajaa 3 postausta per viikko. Olen siis viikossa kirjoitellut jo yhden postauksen enemmän, tästähän voi tulla kaikkien aikojen paras vuosi blogin kannalta – siis jos tahti pysyy tämmöisenä! Laskeskelin vielä montako pitäisi tälle vuodelle tulla, jos tämä sama tahti pysyy päällä – tulokseksi sain 150 postausta!

Arkistoa on mielenkiintoista selata aina silloin tällöin ja välillä löytyy mielenkiintoisia postauksiakin. Se on harmillista, että 2007 vuodelta on näin vähän tallessa ja ennen sitä olevat kirjoitukset ovat varmaan karussa myöskin – pitää ehkä tutkia varmuuskopioita, jos sieltä löytyisi jotain.

Toivotan arkistojen uumenista teille hyvää viikonloppua!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *