iPad 2 vai uusi iPad?

Viime viikolla Apple julkisti uuden iPadin joka ei saanutkaan numeroa perään joten sitä sanonkin uudeksi iPadiksi tai iPad 4G:ksi. Itsellänihän on iPad 2, mutta nimenomaan tuo karvalakkimalli ilman mitään mobiiliverkkoyhteyksiä. Olen kuitenkin kokenut tämän erittäin tarpeelliseksi ominaisuudeksi iPadissä, varsinkin kun semmoista ominaisuutta ei ole. Mitä eroja näissä kahdessa siis loppujen lopuksi on? Prosessori on ensimmäisenä… Jatka lukemista iPad 2 vai uusi iPad?

The Simpsons™: Tapped Out

Otetaan nyt käsittelyyn iOS:llä oleva peli, jota itse ainakin tykkään pelata iPadillä huomattavasti enemmän kuin iPhonella. Kyseessä on EA:n tekemä The Simpsons™: Tapped Out niminen peli, jossa rakennetaan omaa Springfieldiä. Kyseinen peli on täysin ilmainen, joten se kannattaa hankkia ja ainakin kokeilla. Pelissä on donitseja, joita voi ostaa jos haluaa hieman nopeutta pelin etenemiseen ja… Jatka lukemista The Simpsons™: Tapped Out

iPad 2 & lisätarvikkeet

Tein pienen videon omista iPad 2 lisätarvikkeista. Laatu ei ole kaikkein parasta, mutta tätä parempaan ei pysty nykyisillä videon taltiointi välineillä! Videossa on näkyvissä seuraavat lisätarvikkeet: Targus stylus, Casecrown suoja, Apple Smart Cover, Apple langaton Bluetooth näppis. Sekä muut mainitut lisätarvikkeet: Camera kit ja AV kit.

E-kirjat, mistähän pirusta?

Suomalaisia e-kirjoja on suhteellisen vaikea löytää järkihintaan. Onkohan tämä ihan mahdoton yhtälö? Käsitykseni mukaan e-kirjan hinta pitäisi olla halvempi kuin normaalin painetun, eikö? Tutkiskelin tässä Steve Jobsin elämänkerrasta kertovaa kirjaa e-kirjana ja sen hinta hämmensi. Suomalaisen e-kirjakaupassa tämä maksoi jopa 25,90 euroa, kun taas Elisan omassa Elisa Kirjassa sama teos maksoi 19,50 euroa. Paperisena kirja… Jatka lukemista E-kirjat, mistähän pirusta?

iPad 2 – tietokoneen korvaajana?

Applen iPad 2 on tosiaan loistovekotin. Tämä on ainakin oma mielipiteeni ollut siitä lähtien, kun olen hankkinut tämän. Tässä artikkelissa pohdiskelen voisiko iPad 2 korvata läppärini päivittäisessä käytössäni. En tule käsittelemään työkäyttöäni tässä jutussa vaan se tulee sitten myöhemmin. Olen kirjoitellut aiemminkin iPad 2:sta ja pohdiskellut parasta tablettiakin, mutta tämänkaltainen kirjoitus voi herättää hieman keskusteluakin… Jatka lukemista iPad 2 – tietokoneen korvaajana?

Paras tablet?

Tänä jouluna moni varmaan sai tabletteja lahjaksi – nyt en siis puhu pöydälle tulevista jutuista vaan ns. täppäreistä tai ”taulutietokoneista”. Osalle ehkä helpoin, että sanoin iPad tai muut vastaavat vekottimet. Kysehän on siis miniläppärin ja kännykän välimuodosta eli käytössäsi on käytännössä vain kosketusnäyttö, jolla teet kaiken mitä tarvitset. Tietysti on erinäköisiä lisälaitteita olemassa, kuten bluetooth… Jatka lukemista Paras tablet?

iPad 2

Tämä artikkeli on pitänyt kirjoittaa jo kaksi kuukautta sitten. Se tulee tällä kertaa hyvin paljon myöhässä. Olen siis hankkinut iPad 2:n – tästä on ollut juttua Twitterissäni. Tässä kirjoituksessa tulen käsittelemään iPad 2:n käyttöä hieman laajemmalla aikavälillä. Kerron myös miten tätä on käytetty ja mitä appseja suosittelen teille.

Perjantaipohdinta – se liian lyhyt versio

Perjantaita on vielä jäljellä noin tunnin verran, mutta vielä kerkeää kirjoitella perjantaipohdinnan! Viikko meni yllättävän nopeasti ja tuli lähinnä odoteltua LIFEBOOK4Life projektin läppäriä, no tänään se tuli! Piti muuten harhailla Kuopiossa, kun ei tuota DHL:n terminaalia meinannut löytyä… Blogi alkaa muuten suhteellisen hyvin täyttyä tuosta LIFEBOOK4Life setistä, sillä pyrin olemaan aktiivinen sen kanssa ja tänne… Jatka lukemista Perjantaipohdinta – se liian lyhyt versio

Haaveilua

Pitkästä aikaa tännekkin jotain, olin viime viikon lomalla Kreikassa – siitä tosin lisää myöhemmin. Olen haaveillut viime aikoina tabletista… Toisin sanoen, tänä iltana on tullut surfattua iPadin ja Galaxy Tabin speksejä tutkien. Mistä tämmöinen innostus ja haaveilu nyt tuli? No… olen tässä lueskellut erilaisia PDF-dokumentteja liittyen markkinointiin, hinnoitteluun, sopimusehtoihin ja muihin yhtä jänniin aiheisiin. Olen… Jatka lukemista Haaveilua