Fitbit Surgen ranneke hajoaa

Huomasin tuossa viime viikon loppupuolella että reilut pari kuukautta vanha Fitbit Surge rannekkeeseen on tullut pientä ongelmaa ja laitoinkin siitä viestiä heidän tukeen. Alla onkin pari kuvaa tuosta rannekkeesta ja huomaa selkeästi, että ruuvien kohdalle on tullut rako ja tuntuu, että liimaus on muutenkin pettämässä toiselta puolen kun se nousee irti kellosta. Samaten toisella puolella… Jatka lukemista Fitbit Surgen ranneke hajoaa

Olen Patreonissa!

Ajattelin lähteä kokeilemaan tämän blogin ja podcastin rahapuolen pyörittämistä täysin eri kantilta. Nythän täällä on mainoksia ja ne vaihtuu silloin tällöin – puhun lähinnä näistä bannerimainoksista siellä sun täällä. Niiden kautta tulee pääasiallisesti jokunen euro tuloja. Podcast on ollut tähän mennessä sisällöltään täysin mainokseton tai ei kukaan ole maksanut minulle siitä jos olen jotain tuotetta… Jatka lukemista Olen Patreonissa!

Minulla on vielä XP, mitä teen?

Tänään 8.4.2014 päättyy yhden Windowsin tarina. Microsoft tarjosi tukea XP:lle 12 vuoden ajan eli on jo aikakin, että XP:n tarina loppuu. Mietitkö mielessäsi, että ”Minulla on vielä XP, mitä teen?”. Itse en ole käyttänyt XP:tä moneen vuoteen sillä 64 bittisyyden tuki oli onneton XP:ssä. Kerronkin teille mitä vaihtoehtoja teillä on vanhan XP koneen kanssa. XP:n… Jatka lukemista Minulla on vielä XP, mitä teen?