Uusi ulkoasu!

Sain inspiraation tehdä uutta ulkoasua ja olenkin jo useamman kerran aloittanut tämän uudestaan. Nyt kuitenkin sain valmiiksi ensimmäisen julkista katselua kestävän version ulos. Jonkin verran on vielä säätämistä ja tulen tekemään sitä lähipäivien aikana! Kommentit ja muut viestit voi pistää tuohon kommenttiboxiin!

Uusi teema (vihdoin)

Jo kauan kauan kauan sitten lupaamani teema on nyt julkaistu. Mikäli koette ongelmia teeman kanssa, niin ilmoittakaa se tähän postaukseen. Myös palaute (niin risut kuin ruusutkin) tähän postaukseen. Tulen tekemään muutoksia teemaan tässä pikku hiljaa – pieniä viilauksia yms. Katsellaan mitä keksin. Hyvää viikonloppua!

Uusi teema pitkästä aikaa

Innostuin eilen tekemään uutta teemaa kotisivuilleni ja nyt tulos on julkaistu ja mielestäni onnistuin hyvin. Pieniä bugeja voi olla, jos näin niin kommentoikaa vaikka tätä postausta, itse testailen tähän kanssa jotain jos tulee mieleen. Sen sanon heti, että ansioluettelo tulee uudistumaan ja päivittymään. Ja senkin sanon vielä, että blogauksia tulee tulemaan enemmän tästä lähtien ja… Jatka lukemista Uusi teema pitkästä aikaa