Eh, what’s up, doc?

Näin sanoi tietenkin Väiski Vemmelsääri. Jos ette muka tiedä kuka Väiski on niin klikatkaapas tätä linkkiä!

Eilen minulle huomautettiin, että blogaan liian harvaan. Noh tottahan se on – en ala väittämään vastaan. Liian harvoin tulee tänne kirjoitettua jotain. Tosin nyt on aikaa vienyt tämän sivuston uusi teema ja sinne sisällön tuottaminen ja sen muokkaaminen. Kyllä, kehitän sitä teiltä piilossa! Nykyinen sivurakenne tulee muuttumaan ja hommaa järkeistetään jonkin verran. Siitä enemmän kun päätän julkaista sen tänne julkisesti.

Mutta kirjoitinhan minä maanantaina pienen WordPress ja jQuery aiheisen vinkin sekä RantSiten puolelle kirjoitin ”Ihmiset tykkää tykätä” artikkelin. Joka muuten kannattaa vilasta! Plusssss vilaskaa SoMe aiheista kirjoitustani: Älypuhelin ja SoMe.

Okeii, nyt kun on mainostettu ja kerrottu sivuston uuden teeman edistymisestä, onkin aika kertoa minun kuulumisiani. Tai ainakin hieman kirjoitella itsestäni jotain settiä.
Tässä on nyt odoteltu Medal Of Honorin julkaisua joka on huomenna täällä Euroopassa. Jenkeissä se tuli jo eilen, mutta yllättäen täällä odotellaan… Jospa se posti toisi huomenna levyn ja pääsisin pelaamaan! Toki arvannette, että tämä hidastaa hieman kehitystyötä sivuston kanssa? (CoD Black Opsia odotellessa)

Jos vaihteeksi jotain muuta kuin pelaamista ja nörtteilyä (two favorites btw). Kämppää etsitään ja koitellaan välillä kouluhommia tehdä. Myös PeLEen liittyen olisi tarkoitus tehdä pientä uudistusta CV:n ja projektien puolelle. Kuvailu on ikävä kyllä jäänyt viime aikoina tooosi vähille, pitää koittaa lähteä kuvailemaan taas. Pari juttua olisi hauska kokeilla, lähinnä valojen kanssa pitäisi koittaa leikkiä. Pari hyvää kuvaakin olisi tietty kiva saada leikkimisen ohessa.

Hmm olisikohan muuta tällä kertaa? Eipä kai, mutta muistakaa että talvi tulee! Älkää yllättykö siitä! Pohtikaa vakavasti talvikiekkojen vaihtamista jos omistat auton!

Hyvät yöt! (huomenta/päivää/iltaa muina aikoina lukijoille)

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *