Halu blogata, mutta se aihe…

3D Character and Question MarkTämä on varmasti jokaisen bloggaajan ongelma jossain välissä. Haluaisi blogata, mutta ei keksi mitään aihetta mistä blogata. Itselläni on näitä joskus ja tahtoisin tuottaa sisältöä blogiin, mutta se aihe uupuu… Joten blogaankin nyt tästä, ettei ole aihetta joten tämä muuttuu aiheeksi jolloin voin blogata! Hmh menipä sekavaksi, no ei se mitään! Eteenpäin sanoi mummo lumessa.

Tahtoisin teiltä hyvät lukijat vinkkejä, mistä bongata blogiin aiheita! Vielä parempi jos olet toinen blogaaja niin kerro kokemuksiasi tämän tiimoilta!
Joskus tulee aihe päähän ja siitä kirjoitellaan sitten, mutta näitä ei tapahdu usein. Yleensä aiheet liittyvät jotenkin harrastuksiin, työhön tai johonkin muuhun. Tosin olisi hauska tietää mistä te haluaisitte lukea? Googlen kautta tulee tänne porukkaa ja hakusanat kertovat minulle sen, että jonkinlaisia testejä/kokemuksia laitteista ja vekottimista pitäisi olla.

Katsellaan mitä tulee kehitettyä. Yksi opas liittyen iPhone 4 kännykkään olisi tulossa, jos saan kirjoitettua sen. Tosin saatte seurata mitä tapahtuukaan minun Mac maailmaan siirtymisessä. Vai tapahtuuko mitään.

Näihin sekaviin sanoihin ja näihin tunnelmiin! Hyvää alkanutta viikkoa ja hyvää tiistai iltaa!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. Paluuviite: Inspiraatio hukassa
  2. WordPress on yksi inspiraatio! Minä tykitän joka päivä uutta. Ei ollut juuri mitään inspiraatio-ongelmia.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *