iPhone 6 suojien arvonta!

iPhone 6 suojien arvonta on käynnistynyt!

Sain reilu pari viikkoa sitten kasan iPhone 6 suojia ja viime viikolla niistä tulikin kasa videoita. Nyt arvonkin kolme suojaa teille! Arvontaan voitte osallistua alla olevan vimpaimen kautta ja arvonta loppuu 31.10.2014 14.11.2014. Arvontaan voi osallistua vain ja ainoastaan jos sinulla on osoite Suomessa! Arvontaan osallistuminen ei maksa teille mitään.

Arvottavat suojat:

a Rafflecopter giveaway

Arvonta on järjestetty yhteistyössä MobileFunin kanssa!

Arvonnan ”säännöt”:
Arvontaan voi osallistua vain ja ainoastaan jos sinulla on osoite Suomessa! Arvontaan osallistuminen ei maksa teille mitään.

Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista.

Suojia arvotaan yksi per osallistuja eli sama henkilö voi voittaa vain ja ainoastaan yhden suojan. Osallistujia on oltava vähintään 10kpl, jotta arvonta suoritetaan – ellei osallistujamäärää saada täyteen pidennetään osallistumisaikaa tai järjestetään uusi arvonta.

Arvonta suoritetaan Rafflecopterin vimpaimen avustuksella ja arvonnan voittajien nimiä ei julkaista erikseen sivustolla. Voittajiin tullaan ottamaan yhteyttä arvonnan päättymisen jälkeen.

Suojat postitetaan voittajille, kun voittajien yhteystiedot on saatu. Kulut maksaa MarkoKaartinen.net sivuston ylläpito.

Päivitys

  • Osallistumisaikaa lisätty 7.11.2014 asti.
  • Osallistumisaikaa lisätty viimeisen kerran 14.11.2014 asti!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *