Kuulumisia (vaihteeksi)

Ajattelin tehdä lyhyen postauksen kuulumisistani ja osittain kertoa niitä kuuluisia koottuja selityksiä miksi Projekti 365 on ollut pari päivä hiljainen (melkein viikon).

Viime viikonloppuna olin Maaningalla vanhempieni luona viettämässä isänpäivä viikonloppua – sekä tietty saunomassa ehkä maailman parhaassa saunassa! Sunnuntailta on kuvaa ja ne tulen julkaisemaan sille päivälle, mutta sitten se tämä viikko… Tuota noin, yksi sana: CoD… Olen käyttänyt vapaa-aikaani pelaamiseen ja sitäkään ei kauheasti ole tullut harrastettua. Tulen jokaiselle päivälle laittamaan kuvan, en tosin takaa sitä, että ne on otettu samana päivänä kuin julkaistu.

En halua ottaa tästä haasteesta liikaa paineita – enkä tehdä tästä pakkopullaa itselleni. Minulla on kameralla joitain julkaisemattomia kuvia, joita voisin käyttää tässä projektissa. Viikonloppuna olisi tarkoitus lähteä katselemaan Kuopion joulukauden avausta kameran kanssa – yritän kuvailla ilotulitustakin.

Hmm mitähän muuta, ai niin. CoD Black Opsin mainihinkin jo aiemmin ja sitä on tullut tahkottua vaihtelevasti. Yksinpelin olen pelannut sentään läpi ja se oli hyvä! Itse tykkäsin vaikka putkijuoksu on putkijuoksu, mutta mitäs CoD fani itselleen voi? Moninpeliä on tullut tahkottua ja mielenkiintoista siitä hommasta tekee se kustomoinnin mahdollisuus aina kasvoväreistä, oman aseen väriin asti. Jonkinlaista ränttiä tästä aiheesta tulee kyllä kunhan addiktoidun hieman lisää tähän. :)

Aijoo, katsomattomien listalla on ihan liikaa sarjoja! Arviolta 20+ jaksoa on tuijottelematta ja tästä voi päätellä, että ei ole tuo Projekti 365 ainoa asia mikä on jäänyt hieman vähille.

Kuvailemisiin! Hyvää kohta alkavaa viikonloppua!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *