Loistavaa asiakaspalvelua

Olin tällä viikolla toistamiseen yhteydessä Kuopion Prisman viihdepuolen ihmisiin sähköpostilla. Aiemmin olen heiltä ennakkotilannut iPadin ja siinäkin Prisman väki loisti asiakaspalvelullaan. Olin silloinkin varsin tyytyväinen saamaani palveluun ja päätin tällä viikolla lähteä kokeilemaan uudestaan.

Otin yhteyttä sähköpostilla kysellen näytöstä, joka ei suoraan ole Kuopion Prisman valikoimassa. Näyttöä saa kuitenkin Prisman verkkokaupasta sekä joistain muista Kuopion Prismoista. Kyselin siis saisiko kyseisen näytön tilattua Kuopioon, josta ostaisin sen 100% varmuudella sillä minulla on lahjakortti sinne.

He lupasivat selvitellä asiaa saako sen tilattua ja sen he tekivätkin. Tänään tuli vastaus, että tilasimme näytön ja toimituspäivää emme osaa tarkalleen sanoa, mutta ilmoitamme sinulle! Tämä kelpaa minulle vallan mainiosti sillä mikään hengenhätähän minulla ei näytön suhteen ole. Loistavaa, että tämä onnistui näin ja Prisma meni näinkin pitkälle hankkiakseen minulle näytön.

Kiitokset Kuopion Prisman poppoolle!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

5 kommenttia

 1. Tästä tulikin mieleen, että nykypäivänä etenkin fiksuille nettikauppiaille on tärkeää olla ystävällinen ja avulias asiakkaille, koska parhaassa tapauksessa asiakas päätyy bloginsa välityksellä antamaan positiivista palautetta ja tuomaan sitä myöten uusia asiakkaita. :-) Pahimmassa tapauksessa tyytymätön asiakas levittäisi netissä negatiivista palautetta ja se voisi koitua kauppiaalle kalliiksi.

 2. Hmmm….niinpä. Itselle haja-asutusalueen asukkaana nettikaupan käyttö on arkipäivää ja välttämättömyys.

  Asiaan liittyen kokemukseni Gigantista. Olen tilannut sieltä kodinkoneita, elektroniikkaa ja puhelimia, palvelu ja tavara ensiluokkaista. Sitten erehdyin menemään Gigantin Raision myymälään jouluostoksille 2011. Ulkonäkönikin on kieltämättä maalaismainen, mutta olen silti vahvasti nykyajassa mukana. Olin hankkimassa mukana olevalle tyttärelleni joko iPadia tai iPhonea, koska itse oli tullut syksyllä hankituksi ko. puhelin. Nuori miesmyyjä hyökkäsi kimppuumme, kun olimme ko. vempeleitä katselemassa ja tarjosi apuaan. Pohdimme hyviä ja huonoja puolia, itse olin iPhonen kannalla. Kyselin lisäksi ko. puhelimeen kunnon säilytyskuoria (tiesin antenniviasta), koska hyllyssä ei hakemaani Otterboxia näkynyt. Kaveri katseli minua suu auki todeten, ettei HÄNKÄÄN ole tuollaisista koteloista kuullut, eikä hänen tuttavillaankaan niitä ole, kyllä silikonikuori on ihan riittävä.

  Kaverin mukaan ei niin kallista suojakoteloa (50€) kannata ostaa, vaan kannattaa ottaa Gigantin kauppaama vakuutus, joka on hänellekin korvannut jo kolme puhelinta, jotka kaikki ovat rikkoontuneet laskettelurinteessä. Tyttäreni totesi, ettei meidän perhe harrrasta laskettelua, jonka jälkeen myyjäkundi totesi: EI HARRASTA LASKETTELUA, miten sä sitten oikein saat aikas kulumaan? Tilanne lukittui aika kivasti meidän maalaisten punastellessa laskettelemattomuuttamme, ja minun ihmetellessäni sitä, ettei iPhone-myyjä ole kuullut Otterboxista.

  Selvää oli, ettemme ostaneet Gigantista mitään. Käytän edelleenkin Gigantin verkkokauppaa – ja tyttärellä on muuten iPhone – Otterboxin kuorilla.

  1. Itse olen Gigantissa saanut hyvää palvelua, ainakin täällä Kuopiossa. Tuo kokemuksesi kuulostaa kyllä huonolta myyntityöltä jo. Ei noin pitäisi asiakasta palvella. Gigantissa on todella näppärä tuo collect at store -systeemi. Verkkokaupan hinnalla saa haettua kivijalkakaupasta, usein kun kivijalkakaupan hintakin on korkeampi kuin verkkokaupassa.

   Gigantti kauppaa tuota pirun vakuutusta joka asiaan. Tosi asiassa jos sattuu olemaan kunnollinen kotivakuutus niin sen piikkiinkin se menee. Giganttiinhan voi käsittääkseni 30 päivän sisään palauttaa tuotteen suoraan ilman selityksiä.

   Tässä tilanteessa myyjän olisi kannattanut palvella sinua kunnolla ja selvitellä mikä tuo Otterbox oikein on, näkyy Gigantin verkkokaupasta sitä saavan – ainakin tänä päivänä. En osaa sanoa mikä oli tilanne vuonna 2011.

   Kiitos kommentistasi ja kokemuksestasi!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *