Mail Pilot muuttaa sähköpostisi tehtävälistaksi

LogoWordmarkVerticalEttei sähköpostiohjelmia alkaisi tulla korvista ulos niin tuodaan esille juuri ilmestynyt Mail Pilot. Itsehän olin tämän sovelluksen tukija jo hyvissä ajoin ja sain tämän itselleni hieman aikaisemmin muuta yleisöä.

Aikaisemmin tätä pystyi käyttämään vain selaimella, mutta tänään Mail Pilot saapui myös iPhonelle ja iPadille. Tähän sovellukseen voit liittää minkä tahansa IMAP postilaatikon ja tällöin alkaa tehokäyttää sähköpostiasi.

Voit merkkailla sähköposteja tehdyksi, tarkastettavaksi myöhemmin ja muutenkin hallita sähköposteja tehokkaammin ja saada tätä kautta itsellesi erittäin tehokkaan tehtävälistan.

Itselläni sähköposti on työkalu ja usein tuleekin sähköposti johon pitää vastata myöhemmin ja selvittää asioita ennen sitä. Tällöin Mail Pilot tulee apuun ja voin merkata sähköpostin hieman myöhemmäksi kun on paremmin aikaa selvittää asiaa – tällöin ei asia myöskään unohdu niin helposti.

Alla on vielä video Mail Pilotista ja suosittelen hankkimaan sen 13.99 euron hintaan App Storesta. Tuo ei nimittäin ole paha hinta tämänkaltaisesta työkalusta. Vielä kun tuo tulee Macille saataville niin alkaa olla kova setti kasassa!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

4 kommenttia

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *