Marko testaa – aLOKSAK-pussi

Sain testattavaksi aLOKSAK-pussin, jonka tarkoituksena on pitää puhelin tai tabletti suojassa pölyltä, vedeltä ja muilta elementeiltä kuten hiekalta. Tähän väliin haluan kiittää Biwak Outdooria siitä, että he lähettivät nämä minulle testattavaksi, saatte myös lisätietoa aLOKSAKistä heidän kotisivuiltaan.

aLOKSAK on valmistettu Jenkeissä ja laatu on mielestäni hyvää ja pussi vaikuttaa erittäin kestävältä materiaalilta. Pussi on vedenpitävä jopa 60m syvyyteen asti, testin suorittanut USA laivaston sukellusyksikkö (näin he ilmoittavat).

Pussin voi myös halutessaan pestä ja käyttää uudelleen, niin kauan kuin pussi on ehjä on se myös toimintakunnossa. Itse huomasin, lyhyen testin aikana sen, että materiaali on vahvaa ja videossa näkyvä venytetty aLOKSAK-pussi on kokenut kovia.

Suosittelen lämpimästi hankkimaan kyseisen pussin varsinkin jos olet menossa rantalomalle, jossa puhelimesi voi olla kosketuksessa hiekan tai veden kanssa. Puhelinta pystyy myös käyttämään pussin läpi, joten ei ole tarve ottaa puhelinta/tabletti pois pussista rannallakaan.

Lopuksi se paljon puhuttu video, jossa iPhone pääsee uimaan!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

5 kommenttia

 1. Jos tykkäät asioiden räpläämisestä niin tee rasitustesti kuinka monta kertaa se sulkijamekanismi kestää avaamista ja sulkemista. ;-)

 2. Tuo näytön toimimattomuus vedessä johtuu siitä että iPhonessa on kapasitiivinen kosketusnäyttö, eli näytön ohjaus toimii ihmisen kehon sähköllä. Vedessä todennäköisesti ihmisen kehon sähköisyys siirtyy veteen ja siksi tuo näyttö ei ilmeisesti toimi veden alla. Kapasitiivinen kosketusnäyttö – Wikipedia. Hieno video oli, näitä lisää =)

  1. Kyllä, tuota arvelin videossa mutta en sanonut sitä ääneen noin fiksusti :D

   Välillä se otti kosketuksen, mutta silloin piti painaa kovaa ja silloinkin toimivuus oli epävarmaa. Tarinan opetus on siis, että iPhonea ei voi pussin kanssa käyttää vedessä :D
   Eil jos haluat veden alla kuvata niin pistä kamera päälle pinnan yläpuolella :)

   Kommenteissa on niin kiva antaa vinkkejä siitä mitä tänne on tulossa (koska harva seuraa kommentteja ahkeaan). Ensi kuussa tulee artikkelia, jossa on mm. kuvia veden alta (merestä, joten näkyvyyden pitäisi olla mahtava).

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *