Kategoriat
Blogi Marko testaa

Marko testaa – aLOKSAK-pussi

Sain testattavaksi aLOKSAK-pussin, jonka tarkoituksena on pitää puhelin tai tabletti suojassa pölyltä, vedeltä ja muilta elementeiltä kuten hiekalta. Tähän väliin haluan kiittää Biwak Outdooria siitä, että he lähettivät nämä minulle testattavaksi, saatte myös lisätietoa aLOKSAKistä heidän kotisivuiltaan.

aLOKSAK on valmistettu Jenkeissä ja laatu on mielestäni hyvää ja pussi vaikuttaa erittäin kestävältä materiaalilta. Pussi on vedenpitävä jopa 60m syvyyteen asti, testin suorittanut USA laivaston sukellusyksikkö (näin he ilmoittavat).

Pussin voi myös halutessaan pestä ja käyttää uudelleen, niin kauan kuin pussi on ehjä on se myös toimintakunnossa. Itse huomasin, lyhyen testin aikana sen, että materiaali on vahvaa ja videossa näkyvä venytetty aLOKSAK-pussi on kokenut kovia.

Suosittelen lämpimästi hankkimaan kyseisen pussin varsinkin jos olet menossa rantalomalle, jossa puhelimesi voi olla kosketuksessa hiekan tai veden kanssa. Puhelinta pystyy myös käyttämään pussin läpi, joten ei ole tarve ottaa puhelinta/tabletti pois pussista rannallakaan.

Lopuksi se paljon puhuttu video, jossa iPhone pääsee uimaan!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

5 vastausta aiheeseen “Marko testaa – aLOKSAK-pussi”

Kyllä, tuota arvelin videossa mutta en sanonut sitä ääneen noin fiksusti :D

Välillä se otti kosketuksen, mutta silloin piti painaa kovaa ja silloinkin toimivuus oli epävarmaa. Tarinan opetus on siis, että iPhonea ei voi pussin kanssa käyttää vedessä :D
Eil jos haluat veden alla kuvata niin pistä kamera päälle pinnan yläpuolella :)

Kommenteissa on niin kiva antaa vinkkejä siitä mitä tänne on tulossa (koska harva seuraa kommentteja ahkeaan). Ensi kuussa tulee artikkelia, jossa on mm. kuvia veden alta (merestä, joten näkyvyyden pitäisi olla mahtava).

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *