Markon Top5 pelit

Artikkeli julkaistu alunperin RantSite.netissä!

K00pa aloitti joten minäpä jatkan! Viitaten K00pan kirjoittamaan Top5 pelit listaan – teen oman vastaavan ja haastan kaikki RantSiten kirjoittajat tekemään saman ja muut blogaajat myös!

Poiketen K00pan listasta, en keskity pelkästään PC-peleihin.

5. Super Scribblenauts (DSi)

Tämä on aivan loistava peli, varsinkin jos on aikaa ja hiemankaan mielikuvistusta! Tätä tulee vahingossa pelattua tunti jos toinenkin. Kyseessä on Scribblenautsin toinen osa. Ensimmäinen osa oli jo hyvä, mutta pari pientä bugia häiritsi peluuta – toisessa osassa nämäkin on korjattu.

Tarkoituksena on saavuttaa tietty päämäärä kirjoittamalla esineitä/asioita/juttuja pelimaailmaan. Esimerkiksi voit kirjoittaa Cthulhu, Geek tai melkein mitä vain päähäsi tulee. Melkeinpä pakko hankinta jos DS:n tai DSi:n omistaa.

4. Minecraft (PC)

Kaikkihan tämän pelin tuntee. Kyseessä on eräänlainen ”elämä” simulaattori tietokoneelle. Hyppäät maailmaan ja koitat selviytyä. Vastassa on erilaisia otuksia ja on siellä myös niitä kilttejä elukoitakin, kuten sikoja, lehmiä ja kanoja.

Ihmettelen suuresti ellet jo omista tätä. Sillä tämähän kannatti ostaa jo ennen betaa kun sen sai halvalla. Suosittelen hankkimaan tämän ellei sinulla jo ole tätä! Aikaa menee vahingossa kun alat kaivamaan itseäsi maan ytimeen tai rakentamaan jotain älytöntä kuten veden alla sijaitsevaa mökkiä tai korkealle taivaalle jotain mahtavaa.

3. Borderlands (PC / XBOX 360)

Tämähän on jo suhteellisen vanha peli, mutta edelleen loistava ja ansaitsee paikan Top5:ssä. Omistan kyseisen pelin Xboxilla ja Pc:llä ja syynä on vain se, että tämä on loistava peli ja toimii molemmilla aluistoilla moitteetta.

Kysehän on FPS-pelistä jossa keräät suoraan sanottuna roinaa. Pelin aseet on satunnaisesti generoitu, joten ikinä et voi tietää mitä laatikosta löydät! Xboxilla ampuminen sujuu jopa minulta, joten homma pysyy pelattavana sielläkin! Kahdestaan tämä on loistavaa viihdettä kun saman töllön ääressä istuu kaksi kiroilevaa pelaajaa.

2. Battlefield (PC)

Meinasin ensin ottaa vain uusimman Battlefield BC 2:n tähän, mutta päädyin siihen, että koko sarjahan on loistava. Olen tahkonnut BF sarjaa aina 1942 ajoista lähtien ja tullut tahkottua 2:sta suhteellisen paljon myöskin.

Vähän uudemmista Battlefieldeistä on tullut 2142:sta tahkottua ja tämäkin oli loistavaa viihdettä (pitääkin muuten asentaa uusiksi). Tietysti Bad Company 2 on uusimmista hieno peli ja sen Vietnam lisäosa toi hieman muistoja mieleen.

1. Call of Duty (PC)

Tietenkin siellä oli CoD sarja ensimmäisenä! Ei tainnut olla epäilystäkään tästä. Olen ollut UO:sta lähtien CoD sarjan kimpussa ja pääasiallisesti pelannut vain ja ainoastaan PC:llä sitä. Hiiri sopii minun käteeni parhaiten FPS peleissä.

CoD 4 MW oli oikeastaan UO:n jälkeen koukuttavimpia sarjan pelejä ja sen kanssa tuli istuttua aikoinaan aika paljon. Sitten tuli MW2 (ja ongelmat, mutta ei mennä niihin) ja sekin koukutti CoD fania. (en muuten ostanut mw2 lisäreitä). Ja uusimpana on tullut CoD Black Ops ja tämä on koukuttanut allekirjoittanutta myös, lisäri on tulossa ja 2xp viikonloppu edessä. Katsotaan miten vanhan CoD pelaajan käy.

Pelejä on paljon, tässä oli oikeastaan ne viisi jotka tuli mieleen, että voisi laittaa tälle listalle. Monta hyvää jäi mainitsemattakin (Portal, L4D, listaa voisi jatkaa), mutta aina ei voi voittaa.

Jos olet blogaaja niin julkaise oma Top5 listasi!

Artikkeli julkaistu alunperin RantSite.netissä!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. Tuon listan peleistä ainoastaan Battlefield: Bad Company 2 on minulle tuttu. Se on grafiikoiltaan, animaatioiltaan ja ääniltään todella nätti, mutta kaikki tapahtuu mielestäni ihan liian nopeasti. Porukka juoksee silmittömällä vauhdilla, lataa aseet supernopeasti, rekyylistä ei ole tietoakaan eikä pelihahmoa voi laittaa maahan makuulle. :-(

    1. Battlefield 3 (se tais olla) on jo isompi. 64 pelaajaa taitaa pc:llä olla maksimi määrä pelaajia.

      Mutta BF BC 2 oli kyllä hieno peli, itse tykkäsin (ja on vieläkin)

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *