Mietteissä hostin vaihto

Nykyinen hosti (Scenegroup) sallii omassa suht hintavassa paketissa kolmen tietokannan luonnin ja muutaman domainin lisäämisen. Toinen webhotelli joka on hallinnassa taas sallii enemmän asioita, mutta on turkasen hidas.

Pohdiskelin hieman, että mitähän kannattaisi tehdä ja VPS:n hankkiminen olisi ehkä pieni yliampuminen sillä en ehkä halua aikaani kuluttaa siihen, että säädän kaikki mailipalvelimesta lähtien. Päätin siis, että hankin perus webhotellin, mutta mistä?

Löysin rohkaisevia kommentteja HostGatorin suuntaan. Sain jo rohkaisuksi pari kuponkiakin sinne customoituna haluamakseni, jaankin ne teille jos jotain kiinnostaa! Huomatkaa, että tuette sivustoa käyttämällä noita kuponkeja!

Tulenkin siirtämään tämän vuoden aikana omat sivuni tuonne suuntaan joten katkos on odotettavissa! Kertokaahan kommentteja tuosta palvelusta mikäli niitä on!

Kupongit:
– 9.94 dollaria pois: mknet994off
– 25% pois hinnasta: mknet25off
– 24,49 dollaria pois jälleenmyyjäpaketeista: mknetreseller

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

3 kommenttia

  1. HostGator on ulkomailla, joten sivuston latautumisajat voivat nousta ja esimerkiksi FTP-yhteys muuttua hitaammaksi jos siirrät saittisi sinne. Yksi kokeilemisen arvoinen voisi olla Hostingpalvelu.fi, jossa siihen keskitason webhotelliin saa muutaman domainin kytkettyä.

    1. Kyllä, hostgator on ulkomailla. Niin muuten on tämäkin sivusto. Taitaapi saksassa olla palvelimet tällä sivustolla.
      PItää tutustua josko löytäisi hostin jossa olisi euroopassa palvelimet, hostgatorin on jenkeissä. Tosin palautteet mitä luin hostgatorista oli suomalaisilta käyttäjiltä.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *