Olisi hauska lähteä kokeilemaan Android puhelinta

Siitä on aikaa, kun olen viimeksi Androi puhelinta käyttänyt. Edellinen oli Android puhelimeni oli Galaxy S4 ja sitä oli mukava käyttää tiettyyn pisteeseen asti. Samsung rajoitti liikaa ja roottaus vei sitten takuun. Pistin sen sitten menemään, koska ei tuo Android silloin ollut minulle ja iPhone 6 oli tulossa.

Itsehän olen ollut iPhonen käyttäjä 3G:n tulosta saakka ja sen jälkeen olikin 4 ja nyt on iPhone 6. Nelosen ja kutosen välissä olikin Lumiaa, Galaxyä ja jopa Jollaa. Syy miksi en iPhone 5 ottanut oli se, että ne ei tuonut 5″ näyttöä siihen. Vasta kutosmallissa oli se joten siihen se piti siirtyä.

Nyt minulla on kuitenkin Android pohjainen tabletti käytössä – Xperia Z4. Olenkin jo ajatellut, että olisi hauska saada kuukaudeksi testiin joku näistä lippulaivamalleista tai ylipäätään Android puhelin jossa olisi ainakin 5.0. Tosin juuri tulleissa Nexuksissa on sitten jo Android 6.0.

Olisikin hauska lähteä kokeilemaan miten Android puhelin pärjäisi tänä päivänä minun mukana ja kuukauden aikana se selviäisi sillä siihen aikaan mahtuu oikeastaan kaikkea niin työjutuista kuin omista vapaa-ajan säädöistä.

Puhelimella pitää kuitenkin pystyä tehokkaasti päivittämään erilaisia sosiaalisia medioita ja pysymään yhteydessä niin asiakkaisiin kuin kavereihin ja perheeseen. Kamera, akkukesto ja näyttö on hyviä avainsanoja ja tietenkin 4G tuki on tänäpäivänä oltava ja eipä taida puhelinta olla missä sitä ei ole. Puhelimen pitää myös olla ylipäätään toimiva ja sellainen ettei sen käyttö ole tahmaista ja epäloogista.

Eli käytännössä tässä kokeilussa saisi puhelin kyytiä ja näkisi miten se tämmöisen yrittäjänörtin kanssa kulkisi. Katsellaan mitä keksitään ja saisiko jostain puhelinta lainaan kokeiluun. Aina on mahdollisuuksia, joten koskaan ei tiedä mitä tapahtuu.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *