Paperisodan huipennus

Olen juossut palavereissa, olen täytellyt papereita, olen allekirjoittanut papereita, olen siis ollut niin sanotussa paperisodassa. Kaikki tämä ”sotiminen” on huipentunut siihen, että olemme saaneet perustettua yrityksen ja sillä on jo Y-tunnus!

Perustaminen on vaatinut tapaamisia pankeissa, vakuutysyhtiöissä, tilitoimistoissa ja herra ties missä paikoissa. Olemme niin ikään hakeneet starttirahaa ja alkaneet kasvattamaan verkostoa, tulemme vielä kohtaamaan monia haasteita ja varsinkin kun aloitamme yritystoimintaa niin joka päivä tulee varmasti jotain uutta. No jos ei joka päivä niin ainakin joka viikko!

Vielä en ala sen kummempia tästä yrityksestä hehkuttamaan, koska rakennamme sen verkkosivuja ja sen tarkempia määreitä. Mikäli sinulla on muuten tarvetta saada itsellesi tai yrityksellesi verkkosovellus, konsultaatio it-asioissa, verkkosivut tai muuta vastaavaa niin ota yhteyttä! Toteutamme homman hyvin ja saat varmasti vastinetta rahoillesi! Jokainen projekti tehdään täysin asiakkaan toiveiden mukaan, mutta tuomme myös omaa näkökulmaa ja osaamistamme mukaan!

Olipas se pieni painospainotteinen puhe! No tällä hetkellä fiilis on hyvä ja tuleva kesä tuo varmasti paljon uutta. Ai niin, vinkkejä saa myös antaa!

Hyvää alkanutta kesää!

Toivottaa,
Marko Kaartinen
Yrittäjä / Tradenomi / Nörtti

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *