Projekti 365 – FAIL

Mitäpä sitä kiertelemään… Ei tämmöinen haaste ole minua varten. Eli lopetan tämän sillä tästä tulee vain ylimääräistä stressiä kun ei olekaan ottanut kuvaa pitkään aikaan…

Lopetan tämän Projekti 365 haasteen ja totean, että ehkä hieman harvemmalla tahdilla niitä kuvia tännekkin. Myös se, että en halua julkaista kuvaa järkkäristä ilman, että käsittelen sitä – tämä tekee hommasta hieman enemmän aikaa vievää ja joskus kun kuvia onkin kymmeniä joita haluan muokata ja koitappa niistä valkata sitten yksi kuva tähän haasteeseen…

En lopeta kuvaamista – tahti hiljenee ja Flickr tulee täyttymään hiljalleen. Tänne blogin puolelle kuvaa tulee silloin tällöin.

Koittakaahan joku muu tätä haastetta vuorostaan?

Marko kiittää ja kuittaa!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

4 kommenttia

    1. Ei se ehkä niinkään aika vaan se innostuksen ja suoranaisen motivaation saaminen joka päivä, että saisi sen kuvan otettua.

      Tämmöinen haaste on hyvä jos on innostusta joka päivä ottaa se kuva – käsitellä – julkaista.

      Kuvaa tulen ottamaan – en ehkä kerran päivässä tyylillä. Tosin joku lyhyemmän ajan setti vois olla pätevä tai sitten jotain muuta haastetta seuraavaksi. Ehkä jotain blogaamiseen liittyvää… hmm pistetäänhän korvaa taa.

    1. Anna mennä! Näitä projuja on hauska seurata jos vain joku jaksaa puurtaa niitä! Ja varsinkin jos jaksaa tehdä töitä niiden eteen!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *