Semmosta ja tämmöstä

Viikko meni taas nopeasti, voi johtua osittain siitä, että viikonloppu meni pirun nopeasti (edellinen siis). Tuli kävästyä keilaamassa pitkästä aikaa, en muista edes millon olisin viimeksi keilannut (vuosia siitä on) – no tuohan oli osa pikkujouluja joten siinäpä se loppuilta menikin.

Viikon normaali rytmiä sotki itsenäisyyspäivä, jolloin tahtoi vähän joka paikka olla kiinni ja sitä se ties, että piti tuijottaa niitä pirun linnanjuhlia. Onhan se joillekkin perinne, okei… Itseä ei hirveästi kiinnosta se kättely – tosin selostajathan tuossa mokaili. No eipä siitä sen enempää oikeastaan.

Tuli tässä muuten julkaistua uusi ulkoasu, nimittäin RantSite sai uuden ilmeen! Tällä kertaa en lähtenyt itse tekemään ulkoasua vaan menin ostamaan sen kun Mojo Themesillä oli suhteellisen hyvä tarjous – tämä tarjous ei ole enää voimassa, mutta suosittelen vilkasemaan muita teemoja.

Pohdiskelin myös sitä jos tänne hankkisi teeman, mutta en lähtenyt siihen. Pitäähän se oma saitti edes tehdä itse, eikö? Arkistoa koitin uudistaa hieman, mutta homma on vielä hieman kesken. Samalla huomasin pari asiaa… Nimitätin pitäisi kirjoitella kymmenisen artikkelia, että pääsisin parempaan postausmäärään kuin viime vuonna. Saldo viime vuonna oli nimittäin 107 kappaletta kirjoituksia ja tällä hetkellä on kasassa 99 kappaletta. Tämä on muuten sadas kirjoitus tälle vuodelle! Perhana tämän kirjoituksen jälkeen tässä blogissa on 319 kirjoitusta. Sanoisin, että tämä on minulle suhteellisen hyvä määrä. Tosin otetaan huomioon se, että ylläpidän myös RantSiteä, jonne olen kirjoittanut yhteensä 49 artikkelia.

Eli aiheita pitää alkaa pohtimaan, katsotaan jos saisi viikonloppuna yhden artikkelin ulos ja ensi viikolla pari kolme lisää. Siitä se kiriminen sitten alkaa ;) Aiheita saa muuten ehdotella vielä tänne – hieman tulee tekniikka painotteista settiä. Ehkäpä jonkinlainen hienoja teemoja setti tai ”this I want” setti. Katsotaan mitä keksii :)

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *