Seuraamiani blogeja

Olen bongannut tämän paristakin blogista(RaivoGalleria ja Unknown Pixels) jo, niin päätin kirjoittaa itsekin samantapaisen artikkelin. Tämä on myös hirveän hyvä tapa tutustua uusiin blogeihin.

En ala listaamaan kaikkia Google Readerissani olevia blogjea, mutta osan niistä jaan teidän kanssa. Listaan myöhemmin tänään muiden PeLEttäjien sivustoja.

Rollemaa

Rollen blogia olen lukenut jo ties kuinka kauan. Ja suosittelen tätä blogia kyllä kaikille. Kirjoittajana toimii Rolle, lainaus Rollemaasta: ”Kirjoittaja on 22-vuotias hevimusiikin ja tietokoneiden fanaattinen harrastelija, elämäntapanörtti, naimisissa kuurosokean vaimon kanssa, ja pienen tytön isä.”

Unknown Pixels

Suhteellisen uusi tuttavuus minulle, mutta silti hyvä blogi jota olen lukenut mielelläni. ”Kirjoitan blogiin mieluiten sellaista sisältöä, josta on hyötyä mahdollisimman monelle tietoteknisessä viidakossa seikkailevalle. Pyrin asiateksteihin, joihin liittyy usein myös oma näkökulmani.”
Sekä Olli-Pekalle lykkyä intin käymiseen ja kyllä se reservin aurinko on kirkas! ;)

RaivoGalleria

Toinen minulle suhteellisen uusi blogi, mutta silti mielenkiintoiselta vaikuttava blogi. ”Sitä ihteensä: Kylmää Asiaa ja Teknolelujen tunkkausta jo vuodesta 2003.”

Olli Junes Photography

Ollin blogin bongasin Twitterin kautta pari viikkoa sitten ja jäin sitten seuraamaan sitäkin. ”Kuvia vuodesta 2002, blogitusta vuodesta 2007”

Sipping Designs

Olen seurannun kyseistä blogia jo kauan. Jo ennen nimen vaihtoa. ”Kirjoittaja on oululainen web-suunnittelija, harrastelijavalokuvaaja ja Mac-käyttäjä. Sipping Designs on sähköinen muistikirja ideoille, löydöille ja kokeiluille.”

Toivottavasti saatte näistä jotain vinkkejä ja osa seuraamistani blogeista jäi tietysti mainitsematta, mutta niitä joita en maininnut tulen mainitsemaan jossain toisessa postauksessa sitten.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

6 kommenttia

  1. Kiitokset maininnasta :) Löysin taas yhden uuden blogin seurattavaksi.

    (Reservin aurinkokin alkaa jo tosiaan pikku hiljaa pilkottamaan…)

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *