Spotify invitejä

No nyt jaetaan Spotify invitejä! Aloitetaan selittämällä Wikipedian avulla teille mikä Spotify oikein on!

Spotify on ruotsalainen musiikkipalvelu, jossa käyttäjät voivat kuunnella musiikkia suoratoistona Internetistä. Valikoimaa voi kuunnella artisteittain, albumeittain, tai tekemällä soittolistoja haluamistaan kappaleista. DRM-rajoituksista johtuen musiikkia ei voi kuunnella ohjelman ulkopuolella, mutta palvelussa tarjotaan kuitenkin linkkejä kauppoihin, joista musiikin voi ostaa joko ladattavana tai levyinä.

Tällä kertaa en pidä mitään kisaa vaan nopeimmat syö hitaat periaatteella jaetaan kutsuja! Tätä viestiä kannattaa seurata sillä tähän tulee kutsuja lisää sitä mukaa, kun minä niitä saan jaettavaksi!

Saadaksesi kutsun sinulta vaaditaan kaksi asiaa!

 1. Kirjoitappa kommentti jossa perustelet miksi haluat Spotifyn!
 2. Laita OIKEA sähköpostiosoitteesi, muuten kutsua ei voida toimittaa sinulle!

Plussaa olisi jos tutkisit sivuja muutenkin kuin Spotify kutsun osalta!

1 kutsu jäljellä!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

20 kommenttia

 1. Nykyään tulee kuunneltua joko omia levyjä MP3 muodossa tai sitten youtuben kautta mutta omat on kuunneltu jo aikoja sitten, ja youtube ei ole paras mahdollinen jakelukanava mikäli haluaa kuunnella vain musiikkia. Siihen Spotify saattaisi olla oiva kanava.

  Joitain nettiradioitakin on tullut kokeiltua mutta niistä pitää ottaa vastaan se mitä tarjotaan eikä aina satu musiikkimaku yhteen. Eli jos saisi Spotify kutsun, niin ongelmani saattaisi olla ratkaistu.

   1. On tainnut Invite joutua netin pohjattomaan bittitaivaaseen kun ei sitä postilaatikosta löydy. Ei edes spämmipuolelta. E-mail osoite on oikea joten siitä ei pitäisi olla kiinni. Mahtaisitko viitsiä laittaa uudelleen?

 2. Nyt ei voi muuta kuin kumartaa niin, että otsa kopsahtaa lattiaan. Hyvä että ehdin henkeä vetää kun kutsu napsahti postilaatikkoon. Erittäin suuret kiitokset.

  Ja samat kiitokset pätee Voddler kutsuun.

 3. En tykästyny tohon spotifyn ilmaisversioon, jossa tulee aina vähä väliä mainoksia ja spotifysta löytyy paljon paremmin musaa ja eri versioita biiseistä kun youtubesta. Oma kovoki hajos ni ei oo enää musaa paljo mtn:/

 4. youtubesta ei kuulu äänet en tiiä mikä siinä on.. ja just tuli uus kone entine hajos ni sinne meni kaikki musat.. ja ei tätä jaksas täytee latailla kaikkee musaa ja tuo ilmaisversio spotifystä on aika huono ku kokoaja mainoksia… mutta kuunteleeha tuolla spotifyn ilmaisversiollakin mutta ois IHA JEES jos saisin sen paremman spotifyn.. kiitos

  1. Tässä on siis Spotify Free kutsuja eli tässäkin on mainoksia, mutta erona siihen Spotify Openiin mihin pääsee ilman kutsua on se, ettei tässä ole mitään rajoitusta miten paljon voint kuunnella spotifyä.

   Eli tästä et saa sitä maksullista spotifyä. Vaan sen ilmaisen ilman 20h rajoitusta musiikin kuuntelussa.

   Eli voisitko tarkentaa oletko haluamassa nimenomaan tätä Free versiota ja ettei sinulla ole tätä Free versiota.

 5. Haluaisin Spotifyn koska kuuntelen paljon musiikkia mutta Youtubesta ei oikein saa kaikkia kappaleita kuunneltua. Ja kaikista ei kuulu ääniä eikä laatu ole kovin hyvä aina. Spotify Open on hyvä kans mut siinä on liian vähän aikaa kuukaudeksi. Enkä viitsisi ladata koneelle mitään ja entinen kone hajos nii sinne meni kans aika paljon musiikkia

  1. Spotify ilmoitti, että antamassasi sähköpostiosoitteessa on jo Spotify. Eli onkohan kyseisessä osoitteessa jo spotify – vai onko tämä osoite nimen omaan tämä Spotify Open osoite?

 6. Haluaisin Spotify Free kutsun ilahduttaakseni tyttöystävääni, joka joutui juuri jäämään pitkälle sairaslomalle leikatun polven vuoksi. Olisi mahtavaa jos hän voisi kuunnella Spotifya enemmänkin kuin 20 tuntia kuussa, joka kotona maatessa kuluu muutamassa päivässä

 7. Moi! Oiskos sulla vielä jäljellä noita invitejä? Tarvisin itellekki sen 24/7 ku oon niin hajamielinen että unohan sen aina päälle = ( menee aina heti kaikki aika ku se on päällä koko ajan, vaikka ite oon aivan muualla :D

   1. Kiitos erittäin paljon!! nyt voin relata vaikka spotify jääkin auki!1 =D

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *