Tapaaminen.net julkiseen testaukseen/käyttöön

Olen koodaillut tässä kuukauden ajan enemmän ja vähemmän aktiivisesti erästä projektia joka sai nimen Tapaaminen.net. Ajatus tähän lähti Twitteristä ja tarkemmin sanottuna alla olevan twiitin jälkeisestä keskustelusta.

Tapaaminen.net on siis ilmainen työkalu tapaamisien sopimiseen, oli sitten kyseessä pieni tai iso ryhmä. Sivuston toiminnot ovat täysin ilmaisia ja tällä hetkellä sivusto on myös mainosvapaa. Sitä en lupaa etteikö sivuille joskus tulisi mainoksia, mutta sen lupaan, että Tapaaminen.net sivuston perustoiminnot tulevat olemaan ilmaisia – aina.

Sivustoa kehitetään vielä ja halusin oikeastaan tuoda tämän käyttöön heti kun sain toiminnallisuuden tähän pisteeseen missä se nyt on. Tämä sen takia, koska näin saan oikeat käyttäjät mukaan testaukseen ja sen kehittämiseen. Itselläni on tietysti ajatuksia ja suunnitelmia, mutta tulen myös kuuntelemaan muitakin.

Tällä hetkellä sivustolla siis toimii tapaamisen luonti, siihen osallistuminen, kommentointi ja osa hallinnan ominaisuuksista. Lisää koodailen sinne kunhan kerkeän. Sivustolle olisi tarkoitus myös asennella jonkinlainen kevyt keskustelupalsta kehittämistä ja siihen liittyvää keskustelua varten (jos on vinkkejä passelista, saa ehdottaa).

Menkää ja käyttäkää sivustoa aivan vapaasti. Kommentteja voitte jättää vaikka tähän kirjoitukseen tai laittaa minulle sähköpostia Tapaaminen.net sivuston Yhteys-sivun kautta. Osoitehan sivustolle on www.tapaaminen.net

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

6 kommenttia

 1. Paluuviite: @aijahietanen
 2. Entäs kun tapahtuman käy luomassa sillä etusivulla olevalla lomakkeella, voinko sen jälkeen tehdä tapahtumaan muutoksia tai poistaa sen? Tuleeko esim. sähköpostilla joku viesti, jossa on ohjeet tapahtuman editoimiseen/deletoimiseen? ;-)

  1. Voit vapaasti kokeilla tuota, ei se rikki mene ja testitapaamisia löytyy jo kannasta jokunen :)
   Mutta lyhykäisyydessään kun luot tapaamisen niin saat sen jälkeen sähköpostiin linkin tapaamisen julkiseen osoitteeseen sekä tapaamisen hallinta linkkiin. Siellä voit tällä hetkellä salasanasuojata, lukita, poistaa tai sallia/estää kommentoinnin. Tulossa on tarkemmat muutokset tapaamisen sisältöön, aikoihin ja osallistumisiin. Sekä mm. Google Kalenteriin vienti, osallistujien kutsuminen yms.

  1. Tämän ”launchi” ylitti omat odotukset. Tähän mennessä uniikkeja kävijöitä on ollut 374 kappaletta, käyntejä 427 kappaletta ja sivun latauksia 927 kappaletta.

   Tämän ensimmäinen oikea käyttäjä tuli jo ennen virallista julkistusta ja se ajoi minut julkistamaan tämän hieman etuajassa :D Tätä on käytetty jo Savonian opettajien toimesta ja sieltä olen saanut hyviä apuja testauksessa.

   Erittäin positiivinen vastaanotto on ollut muutenkin. Jokunen yhteydenotto josta olen saanut lisää vinkkejä ja ideoita.

   Tulen kirjoittelemaan tämän viikon loppupuolella hieman lisää tämän julkaisusta ja sen saamasta huomiosta ja palautteesta!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *