Tapaaminen.net uudistui

Oma projektini Tapaaminen.net sai uutta väriä pintaan. Uudistuipa se käytännössä kokonaan myös koodiltaankin. Tapaaminen.net on nyt Laravelin päälle rakennettu ja avointa lähdekoodia.

Lähdekoodi on tosiaan avoimesti saatavilla Githubista ja sitä kehitetään jatkuvasti eteenpäin – tällä hetkellä lähinnä omin voimin.

Uudistuksia on kasa päin jo itsessään tuolla taustalla. Näkyvin uudistus on nimenomaan ulkoasu, mutta isona ominaisuutena on myös käyttäjätilit saapuneet. Sivustoa voi käyttää ilman käyttäjätiliä kuten aina ennenkin.

Vanhat tapaamisen linkit menee vanha.tapaaminen.net sivustolle, joten nekin toimii aivan kuten ennenkin.

Taustalla tapahtuu paljonkin. Ensinnäkin virheistä tulee suoraan ilmoituksia Bugsnagin kautta minulle ja siitä issue Githubiin – näppärää. Uusi sähköposti tukea varten on avattu: [email protected]. Samoin sivulla on tukea varten myös livechat.

Uusia ominaisuuksia tehdään lähipäivinä vielä lisää. Ihan kaikki vanhan järjestelmän ominaisuudet ei vielä ole tulleet, mutta ne tulevat lähiaikoina.

Suunnitelmissa on myös tuoda kauan kaivattu aikojen määrän valinta sekä aikojen lisäys ja poisto jälkikäteen. Samoin koodia tullaan siistimään ja optimoimaan sekä testejä kirjoittelemaan.

Kommentit ovat aina tervetulleita ja kysymyksiä saa esittää.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. Näyttää hyvältä! Se etusivulla oleva lomake on hyvin yksinkertainen eikä ylimääräisiä kenttiä näytä olevan. Monessa nettikaupan tilauslomakkeessa ja vaikka blogin kommentointilomakkeessa on liikaa kenttiä täytettäväksi ja se johtaa tilauksen/toiminnon loppuun viemiseen, joten siinä mielessä mitä yksinkertaisempi lomake on, sitä parempi. :-]

  2. Lomake on käytännössä sama kuin vanhassa :) Hieman paranneltu ja sitä parannellaan. Jos on tunnuksilla sisässä niin nimi + sähköposti onkin jo valmiina täytettynä. Häviääpä tuo googlen captchakin silloin pois ja jossain välissä korvaan sen muutenkin tuolla uudella invisible captchalla. Samoin kalenteri korvataan oma tekemällä ja aika kenttiä parannetaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *