Vaihteeksi musiikista

Olenkohan kirjoitellut musiikista tänne? Ehkä jos lasketaan vanhat Soundtrack of my life postaukset, niin olen kirjoittanut musiikista jotain tännekkin.

Osittain idea lähti Rollelta ja siitä että tuo samainen WP-Spotify lisäosa kiinnosti minuakin. Tosin halusin paljastaa taas yhtä osaa itsestäni. Käydäänpäs itseasiaan.

Teeman vaihtumisen myötä olette nähneet linkin Last.fm profiiliini, joten uteliaimmat ovat varmasti jo sieltä bonganneet millaista musiikkia kuuntelen. Noh vastaus tähän on, että laidasta laitaan. Tulee kuunneltua vähän sitä sun tätä ja siltä väliltä.

Mietin, että jos jakaisin pari kuunteleemaani bändiä ja biisejä teille. Ehkä hieman kommenttejakin jopa – tosin teiltä tahtoisin myös kommentteja ja ehkäpä jopa oman samantapaisen blogi postauksen.

Poets of the Fall

Poetsilta voisin muutamankin biisin sanoa tähän ja tätä bändiä on tullut kuunneltua jo monta vuotta. Olisin oikeastaan halunnut tähän laittaa Alan Wakessakin olleen War kappaleen, mutta tätä ei löytynyt Spotifystä joten joudutte nyt tyytymään Dreaming Wide Awake biisiin levyltä Twilight Theater (uusin levy ja tällä levyllä on myös War biisi).

Linkin Park – The Catalyst

Valitsin seuraavaksin vain biisin. Linkin Parkia olen joskus kuunnellut ja nyt tämä biisi tuli tietouteeni kun tämä oli Medal of Honorin markkinoinnissa esillä. Mielestäni tämä biisi on hyvä ja tullutkin kuunneltua jonkin verran tätä. Bändin uusinta levyä pitäisi kyllä vilkaista jossain välissä.

Machinae Supremacy

Tämän otin vain lähinnä siksi, koska tältä on tullut uusi levy juuri. Olen kuunnellut tätä bändiä jo jonkin aikaa ja pidän heidän musiikista. Jotkut biisit iskevät enemmän kuin toiset, mutta näinhän se on kaikkien bändien ja artistien kanssa. Otin tähän uusimman levyn ensimmäisen biisin, koska en ole kerennyt kuuntelemaan vielä koko levyä läpi niin vaikea sanoa tähänkään oikein mitään vielä.

Sekalaista

Olisinhan voinut tietty vielä lisää heittää, mutta olkoot tässä aluksi. Kuuntelen radiokanavista autossa YLEXää, mutta välillä siellä soi pari muutakin kanava. Spotify on tällä hetkellä pääasiallinen musiikkisoitin, koska sitä kautta saa saman musiikin matkaan joka koneelle missä oletkaan. Plus Spotify Premiumilla saan sen myös iPhoneeni.

Vielä viimeiseksi laitetaas Last.fm:n mukaan eniten kuunneltu biisini.

En voi vastustaa tämänkään laittamista tänne!

Muistakaahan kommentoida tai tehdä oma postaus aiheesta!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

  1. Hyvää musiikkia! Kiitos nostosta. Tiedätkö muuten miksi paluuviitteet eivät tule täältä Rollemaahan asti? :/

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *