Vedonlyönti netissä – mitä sinun tulisi tietää ennen kuin hyppäät mukaan?

Vedonlyönti netissä on muodostunut yhdeksi menestystarinoiksi. Sitä suosii yhä useampi suomalainen, johtuen etenkin sen kätevyydestä ja hyvästä tarjonnasta. Vedonlyönti netissä ei tarkoita sitä, että sinun täytyy lähteä täyttämään kuponkia lähimmälle kioskille tai lukittautua myöhemmin television ääreen seuraamaan ottelua suorana. 

Photo by J. Kelly Brito on Unsplash

Nettivedonlyönti on nykyään paljon muutakin kuin pelkkää veikkaamista. Saat nimittäin mahdollisuuden myös striimata otteluita suorassa lähetyksessä netissä ja seurata niitä vaikkapa älypuhelimesi näytöltä. 

Lisäksi netissä lyödään ahkerasti vetoa ottelun tapahtumista silloin kun ottelu on käynnissä eli kyseessä on live-vedonlyönti. Mitä kaikkea sinun pitäisi kuitenkin ottaa huomioon ennen kuin alat lyömään vetoa netissä? 

Oikeanlaisen sivuston valitseminen on tärkein siirto

Ennen kuin voit edes asettaa ensimmäisen vetosi, sinun täytyy valita sivusto, jolla sen teet. Vaihtoehdot kattavat nykyään paljon muutakin kuin tutun kotimaisen rahapeliyrityksen, koska markkinoille on tullut kymmeniä ulkomaisia vedonlyöntisivustoja. Niiden tarjonta on kansainvälisempää, jonka johdosta kertoimet ovat suunnattu isommalle vedonlyöjämäärälle sekä ne tarjoavat alan parhaat vedonlyöntibonukset

Photo by Wes Hicks on Unsplash

Kiinnitä huomiota ensinnäkin siihen, että sivustolla on lisenssi. Sen tulisi olla joko Maltan, Viron tai Curacaon myöntämä. Tällöin voit olla varma siitä, että valitsemasi sivusto on luotettava ja henkilötietosi ovat turvassa. Peliviranomaiset suojelevat etuasi sekä pitävät huolta siitä, että vedonvälittäjät noudattavat alan sääntöjä.

Toisekseen tutustu sivuston tarjoamaan lajivalikoimaan. Kattaako se sinun tuntemasi ja eniten pelaamasi lajit, liigat ja turnaukset? Entä mitä kohdevaihtoehtoja sivustolla on? Onko saatavilla mielenkiintoa herättäviä kohteita ottelun tapahtumista tai tuloksista, jotka toisivat jotain uutta vedonlyöntiharrastukseesi? 

Katso myös samalla niiden kertoimet ja vertaa niitä toisten sivustojen valikoimiin. Voit nähdä eron yleensä välittömästi. Kohteiden ja kertoimien jälkeen voit siirtyä kampanjaosioon ja tutustua sivuston uusille ja vanhoille asiakkaille tarjottuihin bonuksiin. Älä kuitenkaan heti innostu luvatuista rahasummista. 

Sen sijaan mieti sopiiko kyseinen bonus omaan pelityyliin ja saatko siitä loppujen lopuksi hyötyä? Koskaan ei saa alkaa lyömään vetoa normaalia suuremmilla summilla tai riskeillä,  tai käyttämään enemmän rahaa veikkaamiseen kuin olet suunnitellut.

Maine on yhtä lailla tärkeää

Luotettavuuden rinnalla kulkee yleensä hyvä maine. Se luodaan toimimalla alan sääntöjen mukaan ja pelaajien viihtyvyyden parantamiseksi. Jokaisella vedonvälittäjällä on jonkinlainen maineensa, jonka selvittäminen ei ole vaikeaa. Voit tehdä sen netissä, joko lukemalla vedonlyöntisivustoista tehtyjä arvosteluja tai tutkimalla muiden vedonlyöjien kommentteja.

Jos löydät useamman negatiivisen kuin positiivisen mielipiteen tai kokemuksen, se kertoo yleensä vain siitä, että kyseinen sivusto kannattaa unohtaa. Ennemmin tai myöhemmin jonkinlaiset ongelmat voivat nimittäin löytää myös sinut. Valitse siis suosittuja ja kokemusta omaavia sivustoja, joista löytyy runsaasti palautetta, minkä paino on niin ikään vain hyvissä kokemuksissa. 

Testaa vedonvälittäjän palvelut

Vedonvälittäjä on kuin mikä tahansa verkkokauppayritys, joka pyrkii tarjoamaan asiakkailleen hyvää palvelua. Sen yksi kulmakivi on asiakastuki. Voit mainiosti testata saatavan asiakaspalvelun jo ennen tilin luomista. Tällä tavoin voit olla varma siitä, että tulet saamaan apua ongelmatilanteissa ja etenkin sen, että millä kielellä apua annetaan.

Kaikki ulkomaiset vedonvälittäjät eivät nimittäin tarjoa asiakastukea suomeksi, joten tällöin on turvauduttava englantiin. Jos se on liian suuri kynnys sinulle, tällöin valitse suomenkielistä palvelua tarjoava vedonvälittäjä – niitä löytyy yllättävän monta. Katso samalla myös hyväksytyt maksuvälineet ja onko niiden joukossa sinun käyttämäsi maksuväline. Tällöin veikkaaminen on sujuvampaa.

Lyö vetoa vastuullisesti

Vedonlyönti netissä on kätevää, mutta muista lyödä vetoa vastuullisesti. Vedonlyönti on vain viihdettä eikä vetoihin saa käyttää käyttövaroja ylittäviä summia rahaa. Käytä apunasi sivustojen tarjoamia vastuullisen pelaamisen työkaluja ja aseta rajat talletuksille ja häviöille.

Julkaistu
Kategoria(t): Blogi

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *