Viisi ilmaista WordPress teemaa

Listailin viimeksi lisäosia ja tällä kertaa ajattelin listailla teemoja teille. WordPressillä on hurja määrä teemoja ilmaiseksi ja toinen hurja määrä teemoja maksullisena. Tässä artikkelissa on viisi ilmaista WordPress teemaa, joita itse olen käyttänyt tai käyttäisin projekteissani.

1. Hueman

Tämä on yksi lempiteemoistani ja varsinkin ilmaisista teemoista yksi parhaista. Tämä kannattaakin ladata suoraan alla olevasta linkistä sillä saat enemmän ominaisuuksia sillä teema joka on WP:n omassa teemahakemistossa on hieman karsitumpi. Ei saanut kaikkia ominaisuuksia läpi vaan olisi pitänyt tehdä lisäosat niitä varten.

Linkki

2. Twenty Thirteen

Tämän teeman itse muokkaama lapsiteema olikin sivustollani aiemmin käytössä. WordPressin mukana tulevat Twenty-alkuiset teemat ovat olleet laadukkaita ja niiden päälle onkin ollut hyvä rakentaa omaa lapsiteemaa.

Linkki

3. Responsive

Tämä on responsiivinen teema kuten muuten moni muukin teema tänä päivänä (onneksi). Olen tätä käyttänyt pohjana parin asiakkaan kohdalla ja on saatu varsin hyvää jälkeä aikaan.

Linkki

4. Twenty Fourteen

Oikeastaan pakko ottaa tähän listaukseen myös uusin WordPressin teema. Tämäkin teema on responsiivinen ja itse pidän tästä värimaailmasta. Muutama seikka häiritsi minua, josta syystä tämä ei ikinä päätynyt omille sivuilleni.

Linkki

5. Codium Grid

Tämä onkin uusi tuttavuus itselle ja pakko myöntää, että näyttää omaan silmään sopivan simppeliltä ja hyvältä. Tätä voisin hyvinkin käyttää jossain projektissa pohjana ja lähteä sen päälle rakentamaan sivustoa.

Linkki

Extra

Mikäli yksikään teema ei miellytä niin ainahan voit tehdä itse teeman. WordPressin Codex tarjoaakin hirveän määrän tietoa teeman tekemiseen ja muutenkin miten voit lähteä tekemään WordPressistä sopivaa juuri sinun projektillesi. Tietty jos ei oma osaaminen riitä niin voit tietysti tilata työn joltain muulta (köh).

Kommenttiboxiin voit muuten heittää omia lempiteemojasi!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *