Voddler kutsuja jaossa

Sain käsiini jokusen kappaleen kutsuja Voddleriin. Jos aloittaisin kertomalla, että mikä se Voddler on yleensäkkään. Wikipedia tarjoaa tietoa minun puolesta tälläkin kertaa!

Voddler on ruotsalaisen Voddlerin kehittämä kaupallinen tilausvideopalvelu ja asiakasohjelma (client), joka välittää elokuvia ja TV-ohjelmia Internetissä samaan tapaan kuin Spotify. Voddler toistaa elokuvat omilta palvelimiltaan, jotka sisältävät uutuuksia ja jopa ensi-ilta-elokuvia. Vähemmän suosittuja tai vanhempia elokuvia voi katsella Voddlerissa ilmaiseksi, mutta elokuvan yhteydessä näytetään mainoksia. Uudempia elokuvia ja yleisösuosikkeja voi katsoa tilausperiaatteella tai kertavuokrauksena.

Eli sitten siihen osaan mikä teitä kiinnostaa. Eli miten voit saada kutsun. Kuten sanoin minulla on rajoitettu määrä kutsuja jaossa, eli kaikki halukkaat ei välttämättä saa kutsua ollenkaan.

 1. Kirjoitappa kommentti ja perustele miksi?
 2. Kommentissa pitää olla sinun OIKEA sähköpostiosoitteesi, muuten kutsua ei voida toimittaa!

Plussaa on jos tutkiskelet sivuja muutenkin ja saa kommentoida muitakin postauksia!

PÄIVITYSTÄ!
Kutsut meni! Jos saan lisää niin tämä postaus on paikka missä ne jaetaan.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

18 kommenttia

 1. Minulle kutsu, koska voisin kirjoittaa sitten siitä vaikka jonkinnäköisen katsauksen/arvostelun peleeni. Olisi mielenkiintoista päästä näkemään minkälaisella laadulla sieltä elokuvia oikein näkee. Ja onko siellä oikeasti edes mitään katsomisen arvoista. Vielä en ole koko palveluun tutustunut edes Wikipedia-artikkelin kautta. :)

 2. Moi

  Toki aina ilmainen ja laillinen kiinnostaa. Nykyinen tv:n tarjonta rupeaa ontumaan, yle nostaa tv-lupamaksujaan jne. Iso osa leffoista tulee suomeen niin suurella viiveellä että maailmalla liikkuessa ihmetyttää kun kaikissa muissa "banaani"valtioissakin on katsottu jo leffat ja meillä ne tulevat vasta kuukausien päästä. En tiedä tarjoaako Voddler tähän apuja uusimpien elokuvien muodossa mutta jos ei koita ei myöskään mitään voita.

  Jos kutsuja vielä jäljellä niin mielellään yhden ottaisin. Jos ei niin kiitos kuitenkin niiden onnellisten puolesta jotka kutsun ovat kauttasi saaneet ja pitää jatkaa metsästystä.

  1. Hei Perttu!

   Totta että tv-tarjonta on suht huonoa ja maksut nousevat!

   Ja etsintäsi on päättynyt sillä postilootassasi pitäisi olla yksi kappale kutsuja!

   3 kutsua jäljellä

   1. Kiitos kovasti. Kohta asennus loppusuoralla ja pääsee naattimaan perjantai illan huumasta jonkun pätkän parissa. Jatkahan kirjoittelua, mukava lukea kansantajuistakin kieltä eikä aina koukeroita joista tälläinen tavallinen tallaaja ei ymmärrä mitään.

    Vielä kerran kiitokset.

    perttu

   2. Hienoa! Ja tulen jatkamaan kirjoittelua, sen loppumisesta ei ole pelkoa :P

    Ole hyvä ja hyvää perjantai iltaa ja ennen kaikkea hyvää leffailtaa!

 3. Moi!

  Täällä olisi yksi valokuvauksesta,peleistä ja leffoista kiinnostunut jantteri myös vailla kutsua. Alkaa jo pännimään pikkuhiljaa kun lähin vuokraamo on automatkan päässä ja ei viitsisi laittomia teitä pitkin hankkia noita pätkiä!

  1. Moi Toni!

   Sinullekin on kutsu lähtenyt juuri äsken! Vilaseppa postilootaasi ja jos ei näy niin katso roskapostitkin läpi.

   2 kutsua jäljellä!

 4. Moikka,

  Ilman muuta kiinnostaa. Itsellä ollut varmaan puoli vuotta Spotify käytössä musiikin kanssa ja ei voi muuta kuin hienoa työtä ne Ruotsin maalla tekevät! Jos tämä olisi vastaavanlainen leffojen osalta, niin aika jees.

 5. Ja kun tuli ruinattua tuota Spotify kutsua, niin jatketaan samalla linjalla. Eli Voddler kutsu kiinnostaa vähintään yhtäpaljon. Nimittäin kun asuu jumalan selän takana P-Karjalassa, niin ei viitsi lähteä viikonloppuna leffaa vuokraamosta hakemaan. Menee polttoaineisiin jo 2x leffan hinta (ihan todella).

  SF Anytime:ltä on tullut elokuvia katsottua mutta Voddler kuulostaisi todella hyvältä. Ja kun ei ole Elisan liittymää, niin ei saa kutsua sitäkään kautta.

 6. Spotify kutsua en koskaan saanut, mutta jos tällä kertaa onnistais ja sais tämän voddler kutsun niin olisin erittäin kiitollinen. Nimittäin kun asuu täälä jumalan selän takana Pohjoissuomessa, eikä täälä ole edes elokuvateatteria niin tulis enemmän kuin tarpeeseen tuo kutsu(ihan todella).

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *