Hyvää uutta vuotta 2015!

Tällä kirjoituksella haluan toivottaa teille kaikille hyvää uutta vuotta 2015! Huomenna nauhoitellaan kooste vuodesta 2014 podcastin muodossa, joten sitä kannattaa ainakin odotella ensi vuodelta :) Olkaahan kiltisti ja hyvää ja rauhallista vuotta 2015 kaikille!

Hyvää uutta vuotta 2014!

Perinteinen vuosi 2013 kirjoitus tulee huomenna sillä saan silloin kaikki tämän vuoden statistiikat koottua, vielä on tämä päivä elettävänä tältä vuodelta! Oikeastaan tätä vuotta on muutama vuosi jäljellä joten koittakaahan nauttia niistä! Toivotan teille tämän kuvan ja kirjoituksen myötä hyvää uutta vuotta 2014, olkoon se teille parempi kuin edellinen! Kaivelin rakettikuvia tähän kirjoitukseen ja löysinkin… Jatka lukemista Hyvää uutta vuotta 2014!

Hyvää Juhannusta!

Tämän videon myötä haluan toivottaa kaikille blogini lukijoille hyvää Juhannusta! Samalla toivotan myös hyvää kesää. Blogiin tulee artikkeleita kunhan niitä kirjoittelen.

Hyvää uutta vuotta 2013!

En tee tänään perinteistä vuosi 2012 pohdintaa vaan teen sen huomenna kun aikaa on hieman paremmin käsissäni. Toivotan teille kuitenkin tällä kirjoituksella hyvää uutta vuotta 2013, olkoon se teille mahtavampi kuin vuosi 2012! Päätän tämän kirjoituksen lyhyeen ja toivottavasti ette hölmöile rakettien kanssa! Hyvää uutta vuotta 2013!