Tapaaminen.net uudistui

Oma projektini Tapaaminen.net sai uutta väriä pintaan. Uudistuipa se käytännössä kokonaan myös koodiltaankin. Tapaaminen.net on nyt Laravelin päälle rakennettu ja avointa lähdekoodia.

Lähdekoodi on tosiaan avoimesti saatavilla Githubista ja sitä kehitetään jatkuvasti eteenpäin – tällä hetkellä lähinnä omin voimin.

Uudistuksia on kasa päin jo itsessään tuolla taustalla. Näkyvin uudistus on nimenomaan ulkoasu, mutta isona ominaisuutena on myös käyttäjätilit saapuneet. Sivustoa voi käyttää ilman käyttäjätiliä kuten aina ennenkin.

Vanhat tapaamisen linkit menee vanha.tapaaminen.net sivustolle, joten nekin toimii aivan kuten ennenkin.

Taustalla tapahtuu paljonkin. Ensinnäkin virheistä tulee suoraan ilmoituksia Bugsnagin kautta minulle ja siitä issue Githubiin – näppärää. Uusi sähköposti tukea varten on avattu: apua@tapaaminen.net. Samoin sivulla on tukea varten myös livechat.

Uusia ominaisuuksia tehdään lähipäivinä vielä lisää. Ihan kaikki vanhan järjestelmän ominaisuudet ei vielä ole tulleet, mutta ne tulevat lähiaikoina.

Suunnitelmissa on myös tuoda kauan kaivattu aikojen määrän valinta sekä aikojen lisäys ja poisto jälkikäteen. Samoin koodia tullaan siistimään ja optimoimaan sekä testejä kirjoittelemaan.

Kommentit ovat aina tervetulleita ja kysymyksiä saa esittää.

020 Kissoja ja sekalaista lätinää (alku meni hyvin)

Tässä jaksossa oli tarkoitus saada segmentoitua podcastia fiksusti ja jaoteltua aiheita omiin osioihin – eihän se mennyt kuten Strömssössä…

Muutama linkki:

Kasa kysymyksiä teille:

  • Miten podcastia olisi teistä fiksuin tehdä?
  • Vinkkejä webdevaus workflowhun?
  • Muuta?

Ja lopuksi niitä kissoja joita lupasin teille!

Tapaaminen.net julkiseen testaukseen/käyttöön

Olen koodaillut tässä kuukauden ajan enemmän ja vähemmän aktiivisesti erästä projektia joka sai nimen Tapaaminen.net. Ajatus tähän lähti Twitteristä ja tarkemmin sanottuna alla olevan twiitin jälkeisestä keskustelusta.

Tapaaminen.net on siis ilmainen työkalu tapaamisien sopimiseen, oli sitten kyseessä pieni tai iso ryhmä. Sivuston toiminnot ovat täysin ilmaisia ja tällä hetkellä sivusto on myös mainosvapaa. Sitä en lupaa etteikö sivuille joskus tulisi mainoksia, mutta sen lupaan, että Tapaaminen.net sivuston perustoiminnot tulevat olemaan ilmaisia – aina.

Sivustoa kehitetään vielä ja halusin oikeastaan tuoda tämän käyttöön heti kun sain toiminnallisuuden tähän pisteeseen missä se nyt on. Tämä sen takia, koska näin saan oikeat käyttäjät mukaan testaukseen ja sen kehittämiseen. Itselläni on tietysti ajatuksia ja suunnitelmia, mutta tulen myös kuuntelemaan muitakin.

Tällä hetkellä sivustolla siis toimii tapaamisen luonti, siihen osallistuminen, kommentointi ja osa hallinnan ominaisuuksista. Lisää koodailen sinne kunhan kerkeän. Sivustolle olisi tarkoitus myös asennella jonkinlainen kevyt keskustelupalsta kehittämistä ja siihen liittyvää keskustelua varten (jos on vinkkejä passelista, saa ehdottaa).

Menkää ja käyttäkää sivustoa aivan vapaasti. Kommentteja voitte jättää vaikka tähän kirjoitukseen tai laittaa minulle sähköpostia Tapaaminen.net sivuston Yhteys-sivun kautta. Osoitehan sivustolle on www.tapaaminen.net