Case: ulkoinen kiintolevy – Osa 2

Enpä arvannut, että tälle tulee Osa 2:sta, mutta niin vain kävi. Sain nimitätin eilen illalla tekstiviestin Gigantista, että tuotteesi on noudettavissa myymälästä. Hetken mietin, että mitähän olen tilannut – sitten se iski! Tilasin sen kiintolevyn, mutta peruin sen siellä! Ilmeisesti myyjä ei ollutkaan perunut tätä tilausta.

Tämähän minua ei haitannut yhtään! Sillä olin katsonut viikkoa paria aiemmin, että kiintolevy ei ole enää tarjouksessa ja minulla on siellä 39 euron kiintolevy! No mikä ettei! Tuossa se on pöydällä ja tulee käyttöön! Kerrankin päivä paistaa niin sanottuun risukasaan!

Niille, jotka ei ole lukenut tätä ns. osa ykköstä niin tässä on pieni katkelma:

Yritys 1

Kävin aamulla 10 jälkeen Gigantissa kyselemässä olisiko teillä tuotetta hyllyssä – ei ollut joten päätin tilata netin kautta.

Tilasin tuotteen verkkokaupasta ja laitoin toimituksen Kuopion Giganttiin, koska se oli sivujen mukaan mahdollista. Tilaus tapahtui 11.22.

Kyselin sitten asiakaspalvelusta sähköpostin kautta, että milloin tuote olisi noudettavissa. Minulle vastattiin yllättävän nopeasti (parissa minuutissa) ja hän vakuutti, että tuote olisi noudettavisa 2 tuntia tilauksesta. Iltapäivällä lähdin sitten Giganttiin kyselemään kiintolevyn perään. Heiltä vastauksena sain saman minkä aamulla, että heillä ei ole tätä kiintolevyä ja sivuston olisi pitänyt tietää tämä – eikä antaa tilata tuotetta Kuopion Giganttiin. Peruin tämän tilauksen kuultuani sen, että heille tuotetta tulee vasta kuun lopussa lisää. Tämän tiedon jälkeen päätin tilata kiintolevyn toimituksella lähimpään Siwaan (Yritys 2).

Ja sitten vielä linkki alkuperäiseen: https://markokaartinen.net/case-ulkoinen-kiintolevy/

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *