Kategoriat
Blogi

Kesärenkaat Tallinnasta: Vahvistus

Tiedustelin ja varasin noin kuukausi sitten uudet renkaat ja niiden vaihdon Tallinnasta (aiempi artikkeli). Lyhyesti kerrattuna omat kesärenkaat alkaa olla tiensä päässä ja Tallinnassa tämä operaatio on reilu 100 euroa halvempi kuin täällä Suomessa.

Nyt viikko ennen matkaa lähdin kyselemään vahvistusta tälle asialle. Mikäli joku olisi tässä vaiheessa ollut ongelmana niin olisin kerennyt tarvittaessa järkätä uuden lafkan hoitamaan tämän homman. Eilen vaille kaksi lähtikin sähköposti Tallinnaan ja vahvistin vielä seuraavat tiedot:

  1. Onhan minulle varattu seuraavat renkaat: 205/55R16 91V GoodYear EfficientGrip Perfomance
  2. Pitääkö hinta vielä paikkansa: 320 euroa (sisältää työt ja renkaat)
  3. Sekä pitääkö aika paikkansa

Vaille neljä tulikin vastaus, jossa vahvistettiin aikaisemmat tiedot. Vaikuttaa vieläkin hyvältä. Lähdenkin luottavaisin mielin ensi viikolla ajelemaan kohti Tallinnaa ja siellä hankkimaan uutta kumia auton alle.

Palaan asiaan kunhan olen päässyt takaisin tuolta Tallinnan puolelta ja olen ajellut noilla uusilla renkailla Kuopioon asti – tietysti jos ne päästää sinne asti.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

4 vastausta aiheeseen “Kesärenkaat Tallinnasta: Vahvistus”

Pelkästään renkaitahan tässä ei lähdetty hakemaan :) Reissu oltiin tekemässä joka tapauksessa ja renkaat on extraa. Laivat+bensat sinne niin ei satanen riitä, mutta tässä samalla kertaa otan tän säästönä :)

Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *