Mennään nörtimpään suuntaan!

Olen lueskellut tässä paria ”nörttiblogia” parin päivän ajan ja tullut siihen tulokseen, että omaa blogiani pitää nörintää hieman lisää. Törmään nimittäin silloin tällöin ongelmiin joiden ratkaisu vaatii ns. guuglaamista. Omia ongelmia voisin siis hyödyntää sillä tavalla, että jakaisin ne teidän kanssanne.

Varsinkin nyt on hyvä aika aloittaa tämä sillä hankin itselleni tuon aiemmin mainitsemani kotipalvelimen. Tulenkin sen säätämisestä ja asentamisesta tekemään pitkäaikaisen artikkelisarjan. Uskon nimittäin, että sen kanssa tulee eteen enemmän tai vähemmän ongelmia ja kommelluksia.

Joskushan harrastin tätä satunnaisesti ja hieman harmittaa kun en ottanut tästä tapaa silloin. Nyt koitan kuitenkin aktivoitua ja ottaa ongelmia ja ratkaisuja ylös sekä kuunnella jos teillä on parempi ehdotus. Itsehän ratkaisen ongelmat yhdellä tapaa ja ongelmiin on yleensä useampikin ratkaisu.

Tietty kaikki vanha tulee myös säilymään, eli tulen kirjoittelemaan roipejutuja sitä mukaa kun saan niitä käsiini. Tuosta palvelimestakin tulee juttua kunhan saan muistit siihen.

Tämmöinen pieni pohdinta linjanmuutoksesta näin tiistai-illan kunniaksi. Pari videoo on teille tulossa tässä lähiaikoina.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

3 kommenttia

  1. Paluuviite: @unpixels

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *