Parin viikon setti

Viime viikolla jäi perjantaipohdinta välistä, viime perjantai olikin loppiainen – tämä ei tosin ollu syynä siihen ettei pohdintaa tullut. Osittainen syy viime perjantain pohdinnan puuttumiseen on se, että olin rakentamassa asiakkaalle lähiverkko koko päivän ja blogin kirjoittaminen unohtui silloin.

Olen tässä tuunaillut myös englanninkielisen bloginkin – sain samalla Kaartinen.me domainin käyttöön ja testattua ssl-sertifikaattia sekä tuunattua Jekyllin kanssa.

Tällä viikolla tuli istuttua junassa 11-12h, tietysti kahdessa eri osassa. Kävin nimittän työreissussa Turussa ja siellähän oli täysin päinvastanen keli kun täällä. Kuopiossa oli -4 astetta ja satoi lunta, kun taas Turussa oli +4 astetta ja tuli vettä. Juna oli suhteellisen hyvin ajoissa, sillä kumpaankin suuntaan oli noin 10 minuuttia myöhässä. Tullessa pois vaunussa oli vähän kaikki vialla kun väli ovi ei toiminut ollenkaan.

En nyt näin sunnuntainakaan saa mitään erittäin super hienoa pohdintaa aikaiseksi, joten joudutte nyt tyytymään tähän. Pari riviä sekalaista lätinää, tämä tosin kuvaa hyvin sitä mimmonen on todellinen tilanne :)

Tämäkin pohdinta piti julkaista jo perjantaina, mutta sain silloin kirjoitettua osan tästä joten tämäkin jäi. No jospa ensi viikolla oltaisiin suhteellisen aikataulussa tämän kanssa.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *