Razer Lycosa

Posti kiikutti tänään lisää roinaa. Tuli nimittäin uusi näppäimistö! Entinen näppäimistö (Logitech Wave) sai väistyä Razerin tieltä, koska langaton Wave ei enää toiminut yhtä vakaasti kuten olisi pitänyt(näppäimet ns. lagittivat). Olisin ostanut Waven langallisena, mutta kun niitä ei tahdo saada mistään – tyydyin siis koittamaan uutta merkkiä.

Otetaan aluksi tämä tekninen jargon käsittelyyn. Näppäimistöhän on ensisijaisesti pelaajille tarkoitettu, joten ominaisuudetkin on sitä varten ajateltu. Näppäimistön pinta on ilmeisesti jotain kumipinnoitetta tai vastaavaa – itse ainakin pidin sen tuntumasta. Näppäimet ovat myös taustavalaistu! Painikkeet voi ohjelmoida itse ja makrotoiminnot ovat myös mahdollisia. Mainitaan nyt vielä vasteaika, se on nimittäin 1ms.

Ensivaikutelma näppiksestä on loistava. Pelailin tällä illan ja se vaikutti hyvältä näppäimistöltä ja en ole ainakaan vielä katunut sen hankintaa. Toinen asia mikä herätti huomiota, on nimittäin VALOT! Kyllä, tässä on valot! Macbookissa totuin jo tähän ja pitihän se sitten saada pöytäkoneeseenkin. Tämän näppiksen valoissa on vielä kolme eri moodia: on / off / wsad only – eli suomeksi: päällä / pois / wsad painikkeet päällä.

Kaiken kaikkiaan näppäimistö vaikuttaa hyvältä ja olen tällä hetkellä erittäin tyytyväinen hankintaan. En osaa sanoa tulenko tästä kirjoittelemaan sen enempää, mutta jos teitä kiinnostaa niin saa heittää kysymystä tänne suuntaan!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

2 kommenttia

 1. Itse vaihdoin vajaa kuukausi sitten langattoman Waven tähän G510 näppäimistöön. Harkitsin myös yhtä Razerin mallia mutta päädyin tähän. Tässä on myös tausavalot mutta WASD modea ei saa kytkettyä päälle. Ainakaan tietääkseni. Ehkä suurin ratkaiseva tekijä tämän ja Razerin välillä oli näppäimistössä oleva näyttö. Esimerkiksi Battlefieldiä ja Dragon Agea pelaillessa näytöltä saa suhteellisen paljon kätevää tietoa.

  Myös ohjelmoitavat makro nappulat ovat osoittautuneet hyödyllisiksi. Battlefieldissä ei niinkään mutta Dragon Agessa kyllä. Eri skillit yms menevät paljon kätevämmin.

  En postistasi huomannut mainintaa mutta mikä tuon malli on? Ja ihan mielenkiinnosta kysyn että mitäs pelejä pelailet?

  1. Razer Lycosa toi on kuten otsikko sen kertookin. (Linkki)

   Itse en makroja niin kaipaa, en niitä ole oikein ikinä oppinut käyttämään. En tosin noita MMO pelejä pelaakkaan, jossa niiden hyöty on suuri.

   Pelaamisesta olen kirjoitellut noin sata ja yksi juttua tänne :P Ja niistä osa löytyy tagilla Pelaaminen. Lyhyesti sanottuna FPS pelejä lähinnä :P Sekä satunnaisesti muita pelejä :D

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *