Terraria

Löysin uuden, loistavan, mahtavan, koukuttavan pelin. Nimittäin löysin 2D-seikkailupelin, mennään aikalikellä Minecraftin henkeä, mutta 2D:nä. Terrarian sivustoa lainaten: ”Dig, fight, explore, build! Nothing is impossible in this action-packed adventure game. The world is your canvas and the ground itself is your paint”

Pelihän ei maksa paljoa ja rahat menevät varmasti hyvään käyttöön, sillä Terraria kaipaa kehittämistä vielä jonkin verran. Pelin hinta on Steamissa 9,99 euroa, joten isosta summasta ei tosiaan ole kyse. Marko todellakin suosittelee! Testasimme kaverin kanssa moninpeliäkin, joka muuten toimii suoraan ja tulimme siihen tulokseen, että lagia on hieman – muuten toimii oikein mainiosti.

Pelissä on paljon tekemistä jo nyt, ottaen huomioon, että kehittäminen aloitettiin tammikuussa. Otetaan esimerkkinä se, että karttojen välillä roipe säilyy ja ainakin minulla moninpelissä kerätty roina siirtyi yksinpeliinkin. Ovelaa, mutta ehkä kaipaisi mahdollisuutta serveri/kartta kohtaisiin roippeisiin. Olisi ehkä jännempää silloin.

Tulen pelaamaan Terrariaa tulevaisuudessa jonkin verran ja tulette varmasti kuulemaan siitä vielä! Tulen ehkä myös ottamaan jonkinlaista videoo. Sitä en tiedä milloin sitä videota tulee julkisuuteen asti teille. Millaista videota muuten haluaisit? Tähän loppuun vielä Terrarian virallinen traileri.

Tässä vaiheessa annan jo viisi tähteä tälle pelille! Odotan innolla mitä tämä peli tuo ja varsinkin moninpelin mahdollisuuksia!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *