Marko bloggaa lontooksi

Tämä tulee ehkä päivän myöhässä ns. virallisesta launchista, mutta tämä johtuu taas siitä, että halusin esitellä teille tuota Jekyll settiä ensin. Olen siis aloittanut bloggaamisen myös englanniksi ja tätä en halunnut tietoisesti tuoda tänne sivustolle. Tämä siksi, koska tämä on aina ollut enemmän tai vähemmän suomeksi ja haluan sen pitääkin niin.

Tuo englanninkielinen blogi toimii samalla testialustana tuolle Jekyllille sekä Linodelle, sillä ne ovat sen taustalla – tietty siellä on Apachea ja muuta mukavaa, mutta ei niistä sen enempää. Samalla olen ympännyt tuohon blogiin myös https testini sillä sain sertin suhteellisen edullisesti ja ajattelin pistää senkin käyttöön. Teeman alustana toimii tuollakin Twitterin tekemä Bootstrap.

Tulen tuonne bloggailemaan suhteellisen samoja asioita kuin tänne, tosin englanniksi. En ihan kaikkea ala täältä kopioimaan ja kääntämään kahdelle kielellä, jotkin artikkelit ansaitsevat tosin tämän. Tietysti näillä artikkeleilla haluan tuoda kävijöitä tuonnekkin puolelle. Tulen esimerkiksi bloggaamaan ”Päivä pelkkää iPadiä” -artikkelit sekä suomeksi, että englanniksi (tuo projekti toteutetaan lähiaikoina).

Yhtä asiaa en ole vielä maininnut ollenkaan. Sitä nimittäin mistä tämä minun englanninkielinen ilmestys sitten löytyy. Osoite on https://kaartinen.me – siinä se on kaikessa yksinkertaisuudessaan. Homma on vielä jokseenkin vaiheessa, mutta pääasiat siitä taitaa jo löytyä. Sisältöhän siellä ei vielä juuri ole, koska sivusto on eilen avattu virallisesti.

You can find my blog here: https://kaartinen.me (in english)

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *