Pleikka.fi – uusin projektini

Pleikka.fi domain oli ”pöytälaatikossani” puolisen vuotta ja nyt sain suunnnan ja innostuksen rakentaa siitä jotain fiksua. Törmäsin nimittäin Discourse nimiseen foorumisoftaan (tästä lisää myöhemmin) ja otin sen pohjaksi. Lopputuloksena on Pleikka.fi – Suomalainen PlayStation yhteisö.

Olen koittanu rakentaa erinäköisiä yhteisöjä ja epäonnistunutkin niissä aikeissa. Nyt kuitenkin koitan viedä tämän siihen pisteeseen, että saadaan keskustelua aikaan tuonne. Osia on vielä hieman kesken, mutta hei niin se vaan alkaa elämään omaa elämäänsä kunhan tavoitetaan ihmisiä joita tuo kiinnostaa.

Pohja pitäisi olla kunnossa ja sisältöjä voi hioa vielä :) Ei mennä vakavalla naamalla vaan katsotaan mitä saadaan aikaan ja ennen kaikkea mitä saan opittua tästä projektista. Vaikka homma menisi täydellisesti pyllylleen niin ei se turhaa ole. Kaikesta saa aina jotain irti ja tämän toivon menestyvänkin.

Menkää ja rekisteröitykää Pleikka.fi sivustolle. Antakaa palautetta ja kommentteja vapaasti! Tämä oli pienimuotoinen ilmoitus blogin lukijoille ja muillekkin, että tämmöinen on olemassa!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

1 kommentti

  1. Paluuviite: Discoursen asentelua

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *