Rift

Otsiiko jo sen kertoo… tuli langettua… no perhana! Kaikki jotka on seurannut ja tuntee minun pelimieltymyksiä tietävät etten ole MMO pelien fani. Olen koittanut WoWia, mutta se ei iskenyt millään muotoa. 9Dragons on oikeastaan ainut MMO peli jota tuli pelattua enemmän ku pari tuntia. Nyt tosin tuli yritettyä MMO genreä uudestaan Riftin muodossa.

Riftissähän oli juuri ilmaisviikonloppu ja pitihän se koittaa, kun betassa se koittaminen jäi vähän vaiheeseen. Kerrotaan Riftistä nyt aluksi hieman, se on Trion Worldsin kehittämä fantasia MMORPG. Kyllä, peli on kuukausimaksullinen ja epäilemättä erittäin kova vastus WoWille, rahaa kilahtaa tekijöiden arkkuun hyvää tahtia ja toivottavasti sisältöä ja korjauksia tulee!

Tuli tämän ilmaisviikonlopun jälkeen ostettua tämä peli ja tulen ainakin sen 30 päivää pelaamaan ja miksi ei kauemminkin. Tällä hetkellä tämä on erittäin virkistävä peli verrattuna minun normaaleihin FPS-peleihin. En lähde sen tarkemmin arvostelemaan peliä, mutta sen sanon että tämä peli on reilu kuukausi sitten julkaistu ja itse en ole kauheita bugeja bongannut. Olen tosin kuullut, että jotkin questit bugaavat ja ovat tällöin mahdottomia tehdä. Nämä varmaan korjataan pätseissä suhteellisen nopeasti.

Suosittelen tätä peliä! Mikäli tunnet jonkun jolla tämä on niin käy kokeilemassa ja katselemassa miltä tämä peli näyttää! Tosin voit kärkkyä ilmaisviikonloppuja Riftin sivuilta, foorumilta, Facebookista ja Twitteristä. Minuthan tuolta bongaa Steampike shardilta ja huutele Zenthor nimistä äijää.

Mikäli teillä on antaa vinkkejä tähän peliin liittyen, niin heittäkää kommenttia!

Loppuun vielä jokunen kuva parin päivän pelailulta.

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *