Elysium Solutions Oy

Kirjoitin hyvin lyhyen bloggauksen aiheesta Paperisodan huipennus – tämähän siis viittasi suoraan perustamaamme yritykseen. Tulen nyt pitämään pienen mainospostauksen yrityksestämme. Mikäli haluat tehdä yhteistyötä kanssamme niin ota toki yhteyttä!

Elysium Solutions Oy on nuori ja idearikas IT-alan ammattilainen, joka tuottaa eri aloja palvelevia sovelluskokonaisuuksia tuoreella otteella. Elysium Oy:n räätälöidyt verkkosovellukset suunnitellaan ja toteutetaan palvelemaan juuri teidän tai yrityksenne tarpeita jokaista yksityiskohtaa myöten, mikä takaa toiminnallenne suurimman mahdollisen hyödyn.

Monipuolinen palvelukokonaisuutemme tarjoaa sovelluskehityksen lisäksi IT-tukea, koulutuspalveluja ja konsultointia esimerkiksi konehankinnoissa, tietoturvamenettelyissä ja muissa alaan liittyvissä asioissa. Myös esimerkiksi lähiverkkojen sekä varmuuskopiointi- ja tietoturvajärjestelmien rakentaminen tai vaikkapa vahingossa poistettujen tietojen palautus onnistuu vaivatta.

Elysium pyrkii olemaan mukana kehittämässä alaa ja on sitoutunut aktiiviseen kehitystyöhön. Tutkimus ja tuotekehitys ovat aina tärkeässä roolissa yrityksen toiminnassa.

Tulen kirjoittelemaan vielä henkilökohtaisia ajatuksia yrityksen pyörittämisestä ja tästä alkutaipaleesta. Tervetuloa sivuillemme osoitteessa www.elysium.fi!

TARJOUS!

Heinäkuun aikana tilatut blogien ja keskustelualueiden peruspaketit 33 prosentin alennuksella! Lue lisää palveluistamme osoitteessa www.elysium.fi/palvelut

Haluan vielä toivottaa itseni ja Elysium Solutions Oy:n puolesta hyvää kesää!

Kirjoittanut Marko Kaartinen

Nörtti Kuopiosta. Puuhastelee verkkosivujen kanssa työkseen ja vapaa-ajallaan.

1 kommentti

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *