Kokeilussa Speedlink ULTOR mekaaninen näppäimistö

Ensimmäistä kertaa sain kokeiluun näppäimistön ja vielä mekaanisen sellaisen. Itselläni on ollut mekaaninen näppäimistö jo useamman vuoden ja olen kyllä pitänyt siitä. En enää tavallista näppäimistöä haluakaan pelikoneeseen. Kun mahdollisuus tarjoutui päästä testaamaan Speedlinkin ULTOR mekaanista näppäimistöä niin tietty otin sen kokeiluun.

Mekaanisissa näppäimistöissä itseä viehättää nimenomaan se ääni ja parempi tuntuma, kuin jos verrataan perinteisiin näppäimistöihin. Äänihän ja painallustuntuma riippuu millaiset kytkimet näppäimistössä on. ULTORissa on punaiset mekaaniset Kaihua Kailh -kytkimet, jotka on optimoitu pelaamista varten. Tämä ei ole sieltä mölyisimmästä päästä, joten säilyy jonkinlainen perherauhakin tämän näppäimistön kanssa.

Olen tässä nyt reilu pari viikkoa käyttänyt näppäimistöä pääasiallisesti pelaamiseen ja netissä surffailuun. En ole oikeastaan ongelmia siitä löytänyt. Minun sormiin tuntuma on toimiva ja näppäimen hakkaaminen on mennyt perille asti.

Käytäänpä tässä välissä hieman speksejä läpi:

 • Ammattimainen pelinäppäimistö mekaanisilla kytkimillä
 • Kustomoitava LED valaisu
 • Vapaasti määritettävät näppäinkonfiguraatiot
 • Ohjelmoitava pelimoodi (5 profiilia, 6 macronäppäinstä, vaihdettavat WASD ja nuolinäppäimet, uudelleenmääritettävät painikkeet sekä Windows napin deaktivointi)
 • Punaiset mekaaniset Kaihua Kailh -kytkimet, jotka on optimoitu pelaamista varten
 • Maksimoitu pelimukavuus kiitos korotettujan näppäimien
 • Yksinkertainen layout kompaktissa alumiini rungossa
 • N-key rollover takaa äärimmäisen anti-ghostingin
 • Macroedotori integroituna ajuriin
 • 64kb sisäinen muisti profiileja varten
 • Peliprofiilien automaattinen lataus
 • Säädettävä USB polling rate (1,000Hz asti (ultrapolling))
 • Valittava vasteaika aina 1 ms asti
 • Nopea pääsy 12 lisätoimintoon
 • Taipuisa ja kestävä USB kaapeli (1.7m)
 • Koko: 350 × 122 × 33 (L × S × K)
 • Paino: 680g

Näppäimistössä on 1.7 metrin pituinen USB kaapeli, mutta harmikseni se on kiinteä. Mikäli piuha sattuu hajoamaan niin sen vaihtaminen ei ole ihan helppo homma. Kaapeli on kyllä laadukkaan oloinen, joten ihan heti se ei hajoa.

Toinen asia mikä harmittaa on RGB valojen uupuminen. Näppäimistön valojen väriä et voi säätää itse haluamaksesi ja tämä olisi ollut kiva lisä. WASD ja nuolinäppäimien valot ovat eriväriset kuin muiden joka on hieno lisä, onpa niissä hieman erilaiset merkinnätkin.

Näppäimistö on todella kompakti ja varsinkin, kun siinä ei ole numpadia ollenkaan. Omassa aiemmassa näppämistössä oli numpad ja tämä vaikuttaakin ihan kääpiölle siihen verrattuna. Rannetukea jäin tosin hieman kaipaamaan, mutta sellaisen voi ostaa tarvittaessa.

Asensin ohjelmiston siinä toivossa, että värejä olisi voinut vaihtaa, mutta ei voinut. Ohjelmistolla saisit kuitenkin säädettyä näitä peliprofiileja sekä makronäppäimiä. Itse en ole makroja käyttänyt oikeastaan koskaan saati sitten pelikohtaisia profiileja. Nämä onkin itselle ns. turhia ominaisuuksia, mutta onhan se kiva tietää, että ne ovat olemassa!

Isompia ongelmia ei minusta tässä näppäimistössä ole. RGB valojen ja irroitettavan USB piuhan puute on suhteellisen pientä. Näppäimistön kanssa pääsee alkuun hyvin ilman erillistä ohjelmaa, mutta jos haluaa säätää niin ohjelma on sitten pakollinen.

Lisää infoa näppäimistöstä saatte Speedlinkin omien sivujen kautta.

Näppäimistö on toimitettu kokeiluun ilmaiseksi ja mielipiteet ovat omiani.

Kokeilussa Speedlink QUINOX Pro peliohjain

Tällä kertaa sain kokeiltavaksi Speedlink QUINOX Pro peliohjaimen. Ohjain on langallinen ja kytkeytyy tietokoneen USB-porttiin. Tätä ohjainta tulenkin vertaamaan aika suoraan Xbox Onen ohjaimeen, joka onkin omassa käytössäni.

Itse paketista paljatui ohjain johtoinen sekä parit pikaohjeet. Muutapa ei oikeastaan ohjaimen mukana tarvitakkaan. Käyttöönottokin oli yksinkertainen prosessi. Latasin Speedlinkin sivuilta ajurit ja asensin ne. Tämän jälkeen kytkin ohjaimen kiinni ja homma oli sillä selvä.

Katsotaanpas aluksi ohjaimen ominaisuudet läpi:

 • Ohjelmoitava PAD-ohjain tietokoneelle
 • Ohjainsauva ja digitaalinen, erittäin tarkka 8-suuntainen ristiohjain
 • Ergonomisesti sijoitettu vasemmanpuoleinen ohjainsauva miellyttävään analogiseen pelaamiseen
 • Kaksi analogista liipaisinta, kaksi bumper-painiketta ja kymmenen digitaalista painiketta sekä ”Back”- ja ”Start”-painikkeet
 • 2 ylimääräistä olkapainiketta – toiminnot vapaasti määritettävissä, lisäksi niihin voidaan liittää makroja
 • 4 lisäpainiketta alapuolella – toiminnot vapaasti määritettävissä, lisäksi niihin voidaan liittää makroja
 • Painikkeiden toimintovaraukset voidaan tallentaa kahdessa painikeprofiilissa
 • Makrot voidaan tallentaa kahteen makroprofiiliin
 • Kaksi säätöpainiketta painikkeiden ohjelmointiin ja asetuksiin
 • Käytännöllinen OLED-näyttö
 • Intensiiviset värinäefektit tekevät pelikokemuksesta erittäin todentuntuisen
 • Tyylikäs valaistus
 • Analogisen ohjainsauvan ja liipaisimen herkkyys säädettävissä
 • Irrotettava USB-johto (johdon pituus: 2,4m, micro-USB/USB-liitäntä)
 • Paino: n. 205g

Ohjain on muuten verrattavissa näppäinlayouteiltaan ja olemukseltaan Xboxin ohjaimeen. Ainoana erona on tietysti ylimääräiset ohjelmoitavat painikkeet sekä säätömahdollisuudet. Itselle hyödyllisin ominaisuus onkin ollut pohjassa olevat painikkeet sekä ylimääräiset olkapainikkeet. Xboxin ohjain on myös ehkä hieman laadukkaamman tuntuinen ja tähän Speedlinkin ohjaimeen voisi lisätä hieman painoa ehkä tai laadukkaampaa muovia niin olisi yhtä laadukkaan tuntuinen kuin Xbox Onen ohjain.

Ohjainta voi tosiaan ohjelmoida itse ja ohjelmointi tapahtuu itse ohjaimessa pienen OLED näytön avustuksella. Tämä onkin näppärä tapa sillä silloin asetukset säilyy ohjaimen muistissa eikä tarvita erillisiä ohjelmia ohjelmointia varten koneelle.

Omien pelaamisten aikana ei minulla ollut ongelmia ohjaimen käytössä ja sain aika nopeasti haltuun nuo takanapit. Ohjelmoin takanapit RB/LB/LT/RT napeiksi eli käytännössä noilla saadaan hoidettua noiden nappien virkaa. Takana oli myös kaksi muuta ohjelmoitavaa näppäintä, jotka ohjelmoin tattien painallukseksi. Kerrassaan mainiota, vastaavaan on mahdollisuus Xboxin Elite ohjaimessa, mutta sen hintalappu taitaa olla kalliimpi kuin tämän.

Oikeastaan ainut asia miksi käytän vielä ennemmin Xbox Onen ohjainta on se, että tässä on johto ja sitä voin käyttää langattomasti. Tosin peleissä kuten Enter the Gungeon, jossa ampuminen on oletuksena RB/LB napeissa niin tämä oli paljon mukavempi pelata juurikin noiden takanappien ansiosta.

Windows 10:n kanssa ei ollut ongelmia ja kaikki pelitti vallan mainiosti. Johtokin on mukavan pituinen ja hyvän tuntuinen. Mikä parasta liitäntä on standardinmukainen micro-usb joten jos piuha hajoaa niin voi hakea kaupasta uuden tilalle.

Kaiken kaikkiaan ohjain on mainio ja jos olisi langaton niin se olisi täydellinen minulle. Viime aikoina olenkin koittanut uusia laitteita hankkiessa vähentää johtojen määrää, joten lanka onkin ainut isompi miinus. Ylimääräiset ohjelmoitavat napit ovat mainiot ja niitä ei usko tarvitsevan ennen kuin hankkii ohjaimen, jossa ne ovat!

Minulla on tämä ohjain vielä, joten jos on kysyttävää niin vielä kerkeää kysyä! Samoin, jos unohdin mainita jotain niin kommenttilootassa voi muistuttaa!

Lisää infoa ohjaimesta saat Speedlinkin sivuilta: http://www.speedlink.com/?p=2&cat=2132&pid=45833&paus=1

Ohjain on toimitettu kokeiluun ilmaiseksi ja mielipiteet ovat omiani.

Kokeilussa Samsung Soundbar (HW-K460) sekä langattomat takakaiuttimet (SWA-8000S)

Tuli päivitettyä oman olohuoneen äänentoistoa hieman parempaan suuntaan. Tuli siis hankittua soundbar ja langattomat takakaiuttimet. Olen vuosia haaveillut kotiteatterista ja tähän asti on menty pelkästään television kajareilla eteenpäin. Nyt kuitenkin sattui hyvä tarjous, jossa sai soundbarin lisäksi kaupan päälle langattomat takakajarit niin pitihän se tarttua siihen.

Yksi syy miksi hankin pelkän soundbarin on se, että siitä lähtee tarpeeksi ääntä meille ja ne on kuitenkin jo aika laadukkaita. Veli hankki myös soundbarin joku aika taaksepäin ja tämmöiseen rivitaloon tuo onkin hyvä jo naapurisopua ajatellessakin.

Samsung Soundbar (HW-K460)

Ensin tuli postissa soundbar sillä sen tulon jälkeen sai tilattua Samsungin kampanjasta vielä nuo langattomat takakaiuttimet. Paketissahan tuli itse soundbar, langaton subwoofer, kaukosäädin sekä kiinnitystarvikkeita ja johtoja.

Käyttöönotto on kaikessa yksinkertaisuudessaan hyvinkin simppeli. Kytketään soundbarin ja subwooferin virtajohdot seinään sekä laitetaan soundbar kiinni televisioon mukana tulleella optisella kaapelilla. Sitten vielä laitetaan paristo (tämäkin tuli mukana) kaukosäätimeen ja laitetaan koko setti päälle. Subwoofer tajusi itsellä automaattisesti soundbarin ja niitä ei tarvinnut erikseen parittaa. Näiden kahden välillä ei mene johtoa vaan homma hoituu langattomasti joka helpottaa sijoittelua aika paljon. Mahdollisuutena olisi myös kiinnittää soundbar seinään mukana tulleilla kiinnikkeillä.

Jo pelkästään tällä pärjäisi vallan mainiosti ja äänenlaatu on omille korvilleni hyvä ja meille täysin riittävä. Saat säädettyä bassoja ja joitain muitakin määreitä soundbarin kautta ja televisiosta tuleva ääni tuleekin ongelmitta soundbarin kautta.

Meillä on pääasiassa käytössä tuo optinen liitäntä ja television äänet tulevat oikein mainiosti sitä kautta. Kaikki laitteet mitä televisioon on liitetty tulee siis soundbarin kautta ja ainut liitäntä televisiosta soundbariin on tuo optinen kaapeli. PS4, Chromecast ja itse television ääni on tullut moitteetta soundbarista ulos ja kuulostaa paremmalta kuin television omien kajareiden kautta.

Olemme myös koittaneet kuunnella musiikkia soundbarin kautta ja saatkin liitettyä vaikka puhelimesi bluetoothin yli soundbariin. Näin saat vaikka Spotifyn soimaan ongelmitta kajareista. Vaihtoehtona on myös perinteinen AUX kaapeli johon mietinkin Chromecast Audion hankintaa. Käsittääkseni jos sinulla on Samsung TV niin sen voisi saada langattomasti yhdistettyä tuohon Soundbariin.

Ainut ongelma on lähinnä television puolelta sillä siellä pitää volyymi olla nollassa sillä muuten en saanut ääntä menemään pelkästään soundbarin kautta. Tämä taas ei ole ongelma soundbarissa vaan televisiossa.

Wireless Rear Kit SWA-8000S

Tämä oli ilmainen lisä tuohon soundbariin, koska Samsungilla oli menossa kampanja juuri sopivasti, jossa tämän sai kaupan päälle. Tämä setti teki tuosta soundbarista siis vielä mielenkiintoisemman kapistuksen ja rahalle sai enemmän vastinetta. Paketissa tuli kaksi kaiutinta, liitäntäboxi sekä piuhoja.

Käyttöönotto oli taas suhteellisen helppo prosessi. Boxiin virtaa ja kajareihin boxista piuhat kiinni. Sen jälkeen ohjeiden mukaan paritettiin soundbar sekä boxi. Tämän jälkeen soundbarista saikin säädettyä takakajareiden äänenvoimakkuutta sopivammalle.

Isoin etu tässä setissä on se, että tämäkin on lähes langaton. Ainoat piuhat mitä menee ovat boxista virtapistokkeeseen sekä kaiuttimiin. Se langattomuus tulee siitä, että tämä yhdistyy langattomasti tuohon soundbarin subwooferiin eli ei tarvitse vetää piuhaa huoneen läpi.

Verrattuna itse soundbariin nämä kaiuttimet ei tuo niin isoa muutosta normaalissa televisionkatselussa, kuin itse soundbar toi. Onhan tämä kiva lisä, mutta jos haluttaisiin todella laadukas huoneen kattava setti niin pitäisi oikeasti pistää rahaa kotiteatteriin. Soundbarin kylkiäisenä nämä on kyllä mukava lisä olohuoneeseen.

Lopuksi

Ollaan oltu kyllä tyytyväisiä tähän hankintaan ja television äänenlaatu on parantunut huomattavasti verrattuna television omiin kaiuttimiin. Varsinkin, kun koko setti maksoi 200 euroa Elisan Black Friday tarjouksena. Tällä hetkellä hinta näkyy olevan 300 euron luokassa ja tuo takakaiutinpaketti on taas 150 euron kantturassa.

Soundbar on ollut käytössä nyt jo pari viikkoa ja takakaiuttimet pari päivää. Toiminnassa ei ole ollut mitään ongelmia ja toivon, että toiminta jatkuukin ongelmitta. Ehkäpä saan joku päivä ratkaisun tuohon, että saisin television äänilähteenkin ”oikein” laitettua. Mikäli tulee ongelmia niin blogiin rustaillaan sitten artikkelia.

Tuttuun tapaan kommentit ja kysymykset voi pistää tuonne alas. Mikäli unohdin mainita jotain tai haluat lisää informaatiota niin pistä kommenttia!

Linkit:

Soundbar on hankittu itse. Samsung tai Elisa ei ole pyytänyt kirjoittamaan tuotteesta artikkelia.

Kuvat: Samsung

Kokeilussa Huawei Honor 8

Huawei haki joku aika sitten betatestaajia heidän tulevalle tuotteelle ja itse olin yksi onnekas joka pääsikin testiohjelmaan mukaan. Minulle ei kerrottu mikä puhelin sieltä olisi tulossa vaan sain tietää sen, kun hain sen postista. Tuotteeksi paljastuikin Huawei Honor 8 puhelin. Honor 8 on jo julkaistu esimerkiksi USA:ssa, joten Youtubesta löytyykin jo unboxausta tästä laitteesta. En kokenut sen tekemistä tarpeelliseksi ja annammekin tässä blogissa kunnian UnboxTherapylle.

Ensivaikutelmat

Honor 8 tuntui todella hyvälle kädessä ja vaikka siinä onkin 5.2″ näyttö niin se ei tuntunut isolta. Honor 8 tuntui todella laadukkaalta ja arvokkaalta puhelimelta – onhan etu- ja takakansi tosiaan lasia ja sivuilla onkin sitten alumiinia. Kyseessä on siis erittäin tyylikäs puhelin ja oma sininen Honor 8 onkin todella hyvännäköinen.

Honor 8

Honor 8

Ulkonäkö sikseen, siirrytään käyttöönottoon. Se oli yksinkertaista kuten kaikissa Androideissa tänä päivänä. Syötetään omat infot sisään ja sitten asennat tarvittavat sovellukset. Ainut ero perus Androidiin on oikeastaan Huawein oma Emotion UI josta sanon pari sanaa hieman myöhemmin.

Tekniset tiedot

Prosessorina on tässä puhelimessa kahdeksan ytiminen Hisilicon Kirin 950 (4*Cortex A72 2.3GHz + 4*Cortex A53 1.8GHz + i5 co-processor). Muistia puhelimessa on 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on joko 32 tai 64 gigatavua (mallista riippuen). Näyttönä olikin jo mainittu 5.2 tuuman ja resoluution on 1080x1920px (423 PPI). Kokoa Honor 8:lla on seuraavasti: 145.5 mm (Korkeus) x71.0 mm (Leveys) x7.45 mm (Paksuus).

Kameroita puhelimessa on kaksi 12 megapikselin kameraa toinen värillinen ja toinen monochrome kamera. Etukamera on 8 megapikselin kamera. MicroSD kortilla lisää tallennustilaa saa 128 gigatavuun asti. Akussa on virtaa 3000 mAh. Puhelimessa on myös sormenjälkitunnistus, NFC, 4G, Bluetooth, Infrapuna, Wifi ja muuta peruskauraa mitä tänä päivänä puhelimelta voikin odottaa.

Tarkat speksit saa Huawein omilta sivuilta.

Emotion UI

Tämä on itselleni ehkä se oudoin asia tässä puhelimessa sillä Emotion UI on Huawein oma käyttöliittymä ja sitä onkin omasta mielestäni aika rankalla kädellä kustomoitu heidän haluamakseen. Tätä voisi ehkä sanoa jopa iPhonemaiseksi käyttöliittymäksi.

Ensimmäinen asia minkä huomasin on se, että tässä ei ole app draweria ollenkaan vaan ohjelmat menee suoraan eri ikkunoihin ja toki ne voit jemmata kansioihin kuten iPhonessa. Itse pitäisin app drawerista sillä haluan vain eniten käytetyt ohjelmat näytölle ja sitten muut löytää sieltä. Harmi ettei tässä ole sitä edes vaihtoehtona. Toki voin launcherin vaihtaa esimerkiksi Nova Launcheriin, mutta olen halunnut testata tuota Emotion UI:ta.

Itse käyttöliittymä on kyllä toimiva ja sen kanssa ei ole kyllä ongelmia ollut. Teemojakin saa vaihdettua mielensä mukaan, mutta itse olen ollut tylsä ja halunnut pitää käyttöliittymäni suhteellisen puhtaana. Olen kyllä pitänyt tuosta käyttöliittymästä jos ei oteta app drawerin puutetta huomioon. Jos jollain on hihassaan vinkkejä Emotion UI:n käyttöön niin niitä saa laitella kommenttiboxiin!

Alle olen kasannut kuvia Emotion UI:sta.

Kamera

Kamera on tässä mielestäni yksi erikoisuus sillä tässä on tosiaan kaksi kameraa ja toinen ottaa väriä ja toinen sitten monochrome kuvaa ja siitä kombona tuleekin mitä mainioin kuva tässä hintaluokassa. Kameraa minun pitää vielä enemmän testata ja käyttää – tätä tulee käytettyä varmaan reissussa sitten enemmän ihan lomakuviinkin. Alla kuitenkin yksi kuva kissasta ja yksi kuva arvostelussa olevasta kamerasta. Molemmat kuvat on suoraan kamerasta ja ilman mitään käsittelyä. Etukamerassa on jonkin sortin beauty modekin, josta avopuoliso innostuikin ja onkin pari selfietä napannut sen avulla.

Kamerassa on noita eri tiloja useita ja itse olenkin ottanut sen kannan puhelimella kuvaamiseen, että automaatti tila saa tehdä enimmän työn ja miten hyvin se hoitaa hommansa kertoo enemmän peruskäyttäjälle suunnatusta kamerasta, kuin se miten hyvä pro mode on. Honor 8:ssa on myös pro mode ja sillä saakin säädettyä vaikka sun mitä. Haluan kuitenkin keskittyä enemmän siihen, että saan hyvän kuvan helposti ja tämä on peruskäyttäjällekin se tärkein asia. Kamerasta voin kertoa lisää kunhan olen testaillut sitä ja Kreikassa sitä tulee käytettyä enemmän.

Kunnes itse käytän tuota kameraa enemmän ja ihmettelen sitä lomallani lomakuvien ottoon niin laitetaan jakoon Pocketnown arvostelu kamerasta.

Käyttökokemuksia

Sormenjälkitunnistin on tässä puhelimessa mitä mainioin ja todella nopea. Voisinpa sanoa, että Honor 8 sormenjälkitunnistin on parempi, kuin S7 Edgessä oleva. Ainut ongelma mihin törmäsin on sen sijainti. Jos puhelin on pöydällä niin sormenjälkitunnistimeen päästäksesi pitää puhelin nostaa sillä se sijaitsee puhelimen takaosassa. Normaalissa käytössä tämä toimii hyvin sillä etusormella olen saanut luontevasti puhelimen avattua.

Honor 8

Näyttö on fullhd laatuinen ja se onkin passelin kokoinen kooltaankin. Harmillisesti kyse ei ole Amoled näytöstä sillä auringossa siitä ei näe niin hyvin kuin S7 edgen Amoled näytöstä. Muuten näyttö on ollut minun silmään mainio ja toiminut hyvin. Automaattinen kirkkaudensäätö tekee joskus omituisia kirkkaus ratkaisuja, mutta sitä voi itsekin säätää halutessaan.

Mennään vielä takaisin muotoiluun. Sanoinkin, että tämä tuntuu todella laadukkaalle kädessä ja näyttää aivan mahtavalta. Yksi ongelma tässä lasissa kuitenkin on – se on pirun liukas. Se ei kädessä ole niin liukas kuin S7, mutta pöydällä se on todella liukas. Sitä voi huoletta tasaisella pinnalla pyöritellä ympäri sillä se liukuu. Olenkin aikeissa ostaa tälle puhelimelle jonkinlaisen suojan kunhan niitä kauppoihin tulee. Samoin tuo lasi kerää sormenjälkiä ja oikein vetää niitä puoleensa – tämä on tosin ollut ongelmana muissakin puhelimissa.

Honor 8

Honor 8

Akku on minun käytössä kestänyt päivän ja kestäisi varmaan parikin päivää jos en räpeltäisi ja pelaisi tällä niin paljoa kuin olen nyt parin viikon aikana räpeltänyt. Tämä uutuuden viehätys on vielä voimissaan. Tein kuitenkin pienen testin yksi maanantai ja pyrin välttämään turhaa räpeltämistä (en ihan onnistunut siinä). Aamulla 6 puhelin pois laturista ja illalla 9 takaisin – akkua oli jäljellä 49%.  Riippuen päivittäisestä käytöstä voisi tällä saada sen pari päivää irti, mutta itse olen tyytyväinen puhelimeen jos sen akku toimii koko päivän ilman ongelmia – yöllä lataan puhelinta muutenkin.

Mikäli akku tuppaisi loppumaan kesken päivää niin matkassa tuli myös pikalaturi, jolla saisi nopeasti virtaa lisää. Itselle pientä hankaluutta on lataamiseen tuonut uusi USB-C portti sillä piuhoja ei itsellä ennestään ollut tälle vaan olen pärjännyt toistaiseksi mukana tulleella piuhalla. Tilasin kuitenkin toisen piuhan, jotta kotona olisi yksi ja töissä sitten yksi piuha.

Lopuksi

Olen kyllä erittäin positiivisesti yllättynyt tästä puhelimesta. Olen satunnaisesti käyttänyt Honor 7 puhelinta, koska äidilläni on se puhelin ja tämä tuntuukin kyllä todella hyvältä puhelimelta. Näillä ominaisuuksilla oleva puhelin on kyllä toimiva paketti ja tässä hintaluokassa ei ollenkaan huono valinta puhelimeksi. Puhelimen tuntu on kuin kalliimpaa puhelinta käyttäisi ja se on täysin tuon lasin ansiota.

Puhelin lähtee vielä parin viikon reissuun Kreikkaan ja on muutenkin täysipäiväisessä käytössäni parisen viikkoa ja tulee olemaan vielä ainakin kuukauden käytössäni. Tämä on kyllä vastannut hyvin omia tarpeitani ja se on pärjännyt itsellä niin vapaa-ajalla kuin työssäkin!

Honor 8 on tullut saataville Suomessa tänään 25.8. ja 32 gigainen malli maksaa 449 euroa ja 64 gigainen malli maksaa 499 euroa. Itse suosittelen tuota sinistä väriä sillä se on vaan niin mahtava. Saatavina on myös musta, kultainen ja valkoinen Honor 8. 64 gigainen Honor 8 taitaa olla Limited Edition ainakin Elisan ja Verkkokauppa.comin sivujen mukaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää puhelimesta niin nyt kannattaa kysyä sillä puhelin on itselläni vielä käytössä ja tämmöistä mahdollisuutta ei itselle usein tule! Unohdin todennäköisesti kirjoitella jostain asiasta ja tästä voikin tulla lisää kirjoituksia vielä. Voit lukea lisää Honor 8 puhelimesta Huawein Suomen tai USA:n sivuilta.

Katso myös Huawei Honor 8 otettuja kuvia! Klik.

Puhelin on saatu beta testaukseen Huaweilta ja mielipiteet tässä kirjoituksessa ovat täysin omia.